Sport

Gigi Becali „tună și fulgeră” după meciul CFR Cluj-FCSB: „Dacă ratezi din cinci metri cu poarta goală, n-ai cum să câștigi meciul”

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a fost furios după înfrângerea cu CFR, spunând că regretă că nu s-a implicat în numirea băncii de rezervă a echipei.

Florinel Coman în derby-ul cu CFR Cluj /FOTO FCSB - Facebook Florinel Coman în derby-ul cu CFR Cluj /FOTO FCSB - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe FCSB într-un meci restant din etapa 9 a Superligii, cu scorul 1-0. Campioana României a reușit să o egaleze la puncte pe Farul Constanța, liderul campionatului, datorită acestei victorii.

 


Gigi Becali a avut reproșuri adresate atacantului de la FCSB, Florinel Coman. Acesta nu a apreciat lipsa de efort al tânărului, spunând că regretă neimplicarea în alegerea băncii de rezerve a echipei bucureștene.

„Mi s-a părut meciul foarte bun, dar dacă ratezi din cinci metri cu poarta goală, n-ai cum să câștigi meciul. La Coman mă refer, da. Era 1-0, dar un punct pentru noi era extraordinar, rotunjeam punctele, un punct azi făcea cât două puncte.


Asta-i acțiune de fotbal? Mingea era în aer și el se plimba. El nu era concentrat. El se plimba. La Coman mă refer. Ăla bătuse lovitura liberă și el era cu spatele, se uita. A urmărit faza, ce a urmărit? Mingea e în aer și el e cu spatele. Unde-și revine? Că dacă era acolo central... Cu faze din astea nu ai cum să joci fotbal.

Vezi dacă nu m-am implicat la rezerve? N-am avut atacant și a intrat Coman. Dacă mă implicam, era Dumiter pe bancă și aveam atacant. Noi n-avem atacant și îl ținem pe Bouhenna. Nu m-am implicat”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.


Patronul FCSB-ului regretă titularizarea fostului jucător al CFR-ului, Billel Omrani.

„Eu vorbesc cu voi mai mult să-i atac pe colaboratorii mei, altfel n-aș vorbi. Ce să vorbesc? Oricum sunteți toți împotriva mea. Așa vorbesc să-i atac pe ei ca să își facă treaba cum trebuie. Eu am greșit cu Omrani, trebuia să joace David Miculescu”, a mai adăugat Becali.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a învins-o pe FCSB într-o restanță din etapa 9 a Superligii. Campioana egalează liderul Farul Constanța

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Omrani înainte de revederea din derby-ul cu FCSB

abonare newsletter