Sport

CFR Cluj dorește să aducă trei jucători de la o fostă adversară din Conference League. Cine sunt aceștia

CFR Cluj dorește să își întărească lotul în aceasta iarnă și să aducă trei jucatori de la fosta adversară din Conference League, kosovarii de la FC Balkani.

Jucătorii CFR /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Jucătorii CFR /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


CFR Cluj a întălnit formația kosovara FC Balkani de două ori în grupele Conference League, învingând-o în Gruia și remizând 1-1 la Pristina.

 


„Feroviarii” au fost impresionați de prestația a trei jucători pe care doresc să îi aducă la Cluj. Aceștia sunt extrema stânga Ermal Krasniqi (24 de ani), extrema dreaptă Meriton Korenica (25 de ani) și atacantul Albion Rrahmani (22 de ani), conform gsp.ro.

În meciul tur, terminat 1-1 la Pristina, Korenica, Krasniqi și Rrahmani au fost titulari, dar au fost înlocuiți pe parcurs. Rrahmani a fost cel care în minutul 65 a dat pasa de gol pentru Thaqi.


În retur, când CFR Cluj a câștigat cu 1-0, doar Korenica și Rrahmani au fost pe teren. Ambii au fost integraliști. 

  • Ermal Krasniqi mai are 6 luni de contract cu FC Balkani. Kosovarul e cotat la 375.000 de euro, iar în acest sezon are 11 goluri și 7 pase de gol în 30 de partide.
  • Meriton Korenica e extremă dreapta la bază, dar poate juca oriunde în linia din spatele vârfului. Are 10 goluri și 2 pase decisive în 30 de partide. E cotat la 300.000 de euro
  • Albion Rrahmani mai are contract până în vara lui 2024, fiind transferat în iulie 2021. E cotat la 350.000 de euro și a reușit 14 goluri și 6 pase de gol în 14 partide.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj ratează unul dintre cele mai importante transferuri ale iernii

Meme Stoica, noi atacuri împotriva CFR-ului: „Știm cum s-a reușit această serie teribilă! Nu suntem idioți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter