Sport

Meme Stoica, noi atacuri împotriva CFR-ului: „Știm cum s-a reușit această serie teribilă! Nu suntem idioți”

Managerul general al FCSB-ului, Meme Stoica, a lansat o nouă serie de atacuri împotriva CFR-ului înaintea derby-ului.

Meme Stoica și Nicolae Dică/FOTO: FCSB - Facebook Meme Stoica și Nicolae Dică/FOTO: FCSB - Facebook

 

 


CFR Cluj va întâlni FCSB-ul joi, contând pentru o restanță din etapa a 9-a. Meciul va avea loc de la ora 20:00 pe Arena Națională.

 


Managerul general al FCSB-ului, Meme Stoica, a lansat o nouă serie de atacuri la adresa CFR-ului, făcând referire la lipsa de suporteri a grupării din Gruia.

„CFR Cluj va veni să se baricadeze. Asta e convingerea mea. Sper să fie măcar 15-20.000 de fani. Ar fi suficienți pentru a pune o presiune cu care CFR Cluj nu e învățată.


CFR Cluj joacă aproape toate meciurile cu stadionul gol. Doar când mergem noi nu e așa. Iar atunci stadionul e plin pentru că jucăm noi”, a spus Meme Stoica la OrangeSport.
 

Mihai Stoica: „Știm cum a avut CFR Cluj această serie teribilă”
 

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre cele 5 campionate consecutive, acuzând că formația din Cluj a avut parte de ajutorul arbitrilor.


„Acum, cu VAR, o să fie puțin mai complicat. E posibil să se termine această serie teribilă. Știm cum toți cum s-a făcut această serie. Nu suntem idioți! 

Finala campionatului trecut a fost negată de niște erori grave de arbitraj. Valentin Avram ne-a oprim să jucăm finala campionatului. Acum, cu VAR, sunt mai puține greșeli de arbitraj”, a adăugat Meme Stoica.

CITEȘTE ȘI:

Următorul transfer al CFR-ului. Cine este portarul dorit de gruparea din Gruia

Probleme de lot înainte de meciul FCSB – CFR Cluj. Balaj: „Am fost nevoiți să-l forțăm și acum e accidentat”

abonare newsletter