Sport

Probleme de lot înainte de meciul FCSB – CFR Cluj. Balaj: „Am fost nevoiți să-l forțăm și acum e accidentat”

Atât FCSB cât și CFR Cluj au probleme de lot înaintea meciului de joi, 15 decembrie. Derby-ul este unul restant din runda a 9-a a turului din Superligă.

Atât FCSB cât și CFR Cluj au probleme de lot înaintea meciului de joi, 15 decembrie/ Foto: Facebook - CFR Cluj Atât FCSB cât și CFR Cluj au probleme de lot înaintea meciului de joi, 15 decembrie/ Foto: Facebook - CFR Cluj

 

 


Joi, 15 decembrie, se va disputa partida dintre FCSB și CFR Cluj, în etapa a 9-a din Superligă.

 


Atât FCSB și CFR Cluj au probleme de lot. 

CITEȘTE ȘI:

Un fost fotbalist al CFR-ului a dezvăluit cea mai mare dezamăgire a sa: „Am început să beau! Mi-am înecat supărarea în alcool”
Petrescu acuză arbitrajul de la meciul cu Botoșani: „Nu înțeleg de ce n-a intervenit VAR”

FCSB, probleme de lot înainte de meciul cu CFR Cluj

Accidentați grav în debutul meciului cu Chindia, Andrea Compagno și Darius Olaru n-au nicio șansă să joace derby-ul cu campioana, confruntare în care va lipsi și Ștefan Târnovanu, care încă e în recuperare după ce a suferit o entorsă la gleznă.


În aceste condiții, cel mai probabil printre titulari se vor afla Andrei Vlad, Răzvan Oaidă și David Miculescu, care au evoluat și la partida cu Chindia. Totuși, pentru ofensivă, mai există două variante importante pentru FCSB.

Billel Omrani ar putea să fie pe gazon la partida cu campioana României, în timp ce și Florinel Coman este așteptat să fie apt de joc.


Absențe importante și la CFR Cluj

CFR Cluj nu va putea baza pentru meciul de joi pe Muhar și Kolinger. Cei doi jucători sunt accidentați, însă Petrescu nu se va putea baza pe Lovro Cvek, marcatorul din partida cu Botoșani, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

„Există o opinie creată că CFR Cluj ar avea un lot mult mai mare comparativ cu alte echipe. Nu! Are voie să folosească același număr de jucători precum celelalte echipe. Nu e un număr mai mare sau mai mic.


Strategia aleasă în trecut nu permite să avem mai mulți jucători creați de club. Avem doar pe Buș. Avem under de calitate, și Birligea a ajuns la un nivel plăcut, e o surpriză plăcută. Are acea mentalitate cu care a venit din Italia.

Avem 39 de meciuri. Rapid va juca 40 de meciuri și cu 3 în Cupa României. Noi avem 39 doar până în iarnă, cu acleași număr de jucători (...) Lotul va fi refinisat. În vară s-au făcut multe schimbări. Muhar a acuzat o oboseală și am fost nevoiți să îl forțăm și acum e accidentat. Vom vedea în iarnă care vor fi schimbările.

Suntem mulțumiți de transferurile făcute, cu mici excepții. Muhar și Kolinger nu pot juca împotriva FCSB”, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI:

Campioana obține doar un egal cu echipa umilită de Farul. FC Botoșani - CFR Cluj 1-1

Propunere pentru Dan Petrescu să rămână la CFR Cluj până în 2029

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB! Centralul se întoarce după delegarea de la Cupa Mondială

abonare newsletter