Sport

Petrescu acuză arbitrajul de la meciul cu Botoșani: „Nu înțeleg de ce n-a intervenit VAR”

CFR Cluj a obținut doar un egal cu FC Botoșani, scor 1-1, în etapa 20 a Superligii. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, consideră că golul echipei adverse a fost validat în mod eronat.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Clu/ Foto: Captură ecran CFR Cluj TV Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Clu/ Foto: Captură ecran CFR Cluj TV

 

 


CFR Cluj a obținut doar un egal cu FC Botoșani, scor 1-1, în etapa 20 a Superligii.

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, consideră că golul marcat de Botoșani în prelungirile partidei, a fost validat în mod eronat.

CITEȘTE ȘI:


Campioana obține doar un egal cu echipa umilită de Farul. FC Botoșani - CFR Cluj 1-1
CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun

Petrescu susține că golul echipei FC Botoșani nu trebuia să existe pentru că faza din care a fost marcat a început de la o eroare de arbitraj. Adversara campioanei României au dat lovitura în minutul 90+1. Mihai Roman l-a culcat pe Yuri și a șutat din unghi printre picioarele fundașului și ale portarului Scuffet. Mingea s-a scurs pe linia porții, de unde Dragu a împins-o în plasă.

„Am pierdut două puncte mari, am avut 1-0 până în minutul 90. Prima repriză, destul de bună, a doua a fost mai slabă. Ei au dat gol la prima ocazie mare. Golul a venit după un aut foarte clar al nostru.


Eu nici n-am văzut golul pentru că nu înțelegeam cum de nu s-a dat aut, jucătorii s-au oprit. Nu înțeleg de ce n-a intervenit VAR-ul.

Dacă egalam noi în minutul 90, era un punct câștigat, dar așa sunt două puncte pierdute”, a declarat Dan Petrescu la finalul partidei.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu „pune tunurile” pe arbitri: „Am avut patru faze de penalty cu Botoșani, trei clare”

Victor Dican, vândut de Universitatea Cluj la FC Botoșani. Fanii lui „U”, la capătul răbdării

abonare newsletter