Sport

CFR Cluj va aduce jucători de valoare în această iarnă. Cristi Balaj: „Lucrăm la finisaje. Probabil vin doi jucători ofensivi”

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit care sunt planurile campioanei României pentru următoarea perioadă de transferuri.

Nicușor Stanciu în tricoul Wuhan Three Towers/FOTO: Wuhan Three Towers - Twitter Nicușor Stanciu în tricoul Wuhan Three Towers/FOTO: Wuhan Three Towers - Twitter

 

 


Crisit Balaj a confirmat ca vor exista schimbări în lotul CFR-ului în următoarea perioadă de transferuri din această iarnă. Președintele CFR-ului nu este însă panicat, spunând că baieții lui Dan Petrescu sunt în grafic.

 


„E o oarecare liniște. Nu spun o liniște îngrijorătoare, pentru că avem acea preocupare și seriozitate continuă de a aborda și următoarele meciuri cu victorie. Intrăm în teren cu acel spirit de învingători. 

Nu suntem preocupați să avem posesie sau un joc spectaculos. În primul rând, ne interesează să nu primim gol și să dăm cel puțin unul. Dacă e din fază fixă, cu atât și mai bine”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.


Chiar dacă jocul tactic al CFR-ului nu s-a schimbat în ultimii ani, președintele „feroviarilor” crede că gruparea din Gruia este în continuare greu de învins.

„Adversarii noștri știu la ce să se aștepte, și cu toate astea suntem greu de oprit în anumite momente. Golurile sunt antrenate și nu apar întâmplător. Este greu să câștigi meci de meci, încercăm să nu schimbăm lucrurile bune și să îmbunătățim permanent”, a spus Balaj.


Venirea lui Stanciu

Finanțatorul CFR-ului, Neluțu Varga anunțase că începuse demersurile pentru aducerea lui Nicușor Stanciu în Gruia. Însă Cristi Balaj a declarat că nu a fost ținută nicio discuție oficială în acest sens. 

„Noi nu am luat legătura cu Stanciu. Știm că e un jucător valoros și bineînțeles că ni l-am dori. El se află sub contract și e dorit de cluburi cu posibilități mai mari și încercăm să ne încadrăm într-o anumite schemă. Asta nu înseamnă că patronul nu îl poate aduce dacă dorește. A fost o discuție mai veche pe care a avut-o cu Stanciu”, a declarat Cristi Balaj.


Alte talente din România

Însă și fără venirea lui Stanciu, CFR-ul are în vizor alți jucători tineri de valoare.

„Suntem într-o permanentă căutare și de jucători români «Under» și urmărim meciurile și la liga a doua și a treia. E greu să găsești jucători la nivelul CFR-ului. Avem jucători foarte buni și trebuie să suplimentăm cu jucători peste ceea ce avem”, a adăugat Balaj.

Un jucător care l-a impresionat pe președintele campioanei a fost Yassine Bahassa, fotbalistul celor de la FCU Craiova.

„Sunt jucători buni la Craiova. Noi contactăm mai întâi clubul dacă dorim pe cineva. Faptul că au câștigat se datorează lor și sunt o echipă bună. Bahassa e un jucător mult prea scump. Noi nu facem licitație și am văzut că sunt și alte cluburi interesate de el.

Apar impresari care aduc în discuție CFR-ul atunci când vor să obțină un preț mai bun. Noi nu avem discuții cu niciun jucător în acest moment”, a mai spus oficialul campioanei României.

 

CITEȘTE ȘI:

Posibila țintă a CFR-ului. Jucătorul remarcat de Cristi Balaj

Nicolae Stanciu nu va ajunge la CFR Cluj. Balaj: „Este în afara discuției”

Ultimele Stiri
abonare newsletter