Sport

Neluțu Varga întărește lotul CFR-ului pentru primăvara europeană: „Nicolae Stanciu e o prioritate”

Neluțu Varga dorește să îl aducă pe internaționalul român Nicușor Stanciu la CFR Cluj, pentru a-și întări lotul pentru șaisprezecimile Conference League.

Nicușor Stanciu în tricoul echipei naționale / FOTO: frf.ro Nicușor Stanciu în tricoul echipei naționale / FOTO: frf.ro

 

 


După calificarea obținută în urma meciului cu Sivasspor și tragerea la sorți rezultată în meciul cu cei de la Lazio Roma, finanțatorul CFR-ului dorește să îl readucă pe Nicușor Stanciu în România. 

 


 „Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”,  a declarat Neluțu Varga pentru prosport.ro.

În vârstă de 29 de ani, Nicolae Stanciu a ajuns la WH Three Towns în martie 2022, iar contractul său cu echipa care joacă în prima ligă din China este valabil până în decembrie 2024. Fotbalistul cotat de transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro a jucat în sezonul actual în 18 meciuri, a dat opt goluri și a oferit șapte pase decisive.


Nicușor Stanciu a jucat pentru FCSB în perioada iulie 2013  – august 2016, după care a fost vândut la Anderlecht cu 9,7 milioane de euro. Internaționalul român a plecat de la formația din Belgia la Sparta Praga pentru 3,75 milioane de euro, iar după un an a fost cedat la Al Ahli în schimbul a 10.000.000 de euro.

 


Articol scris de Paul Chirciu.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj întâlnește luni echipa FC U Craiova. Oltenii încearcă să repete prestația bună din tur

CFR Cluj își află luni adversara din primăvara europeană. Posibilii adversari ai „feroviarilor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter