Sport

Posibila țintă a CFR-ului. Jucătorul remarcat de Cristi Balaj

Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, a remarcat un jucător de la FCU Craiova, după prestația bună din derby-ul cu Universitatea Craiova.

Jucătorii FCU Craiova după derby-ul cu Universitatea Craiova/FOTO: FCU Craiova - Facebook Jucătorii FCU Craiova după derby-ul cu Universitatea Craiova/FOTO: FCU Craiova - Facebook

 

 


Yassine Bahassa a fost remarcat de Cristi Balaj într-un interviu acordat pentru Fanatik, după ce a fost unul dintre cei mai buni oameni din teren în derby-ul Craiovei. Francezul a reușit să dea o pasă decisivă la ultimul gol al meciului.

 


Cotat de Transfermarkt.de la 400.000 de euro, Yassine Bahassa a jucat 16 partide în acest sezon de SuperLiga pentru FCU Craiova 1948. Francezul cu origini marocane dat un gol și a oferit două pase decisive.

FCU Craiova 1948 este prima experiență în afara Franței pentru Yassine Bahassa, jucător în vârstă de 30 de ani. Între 2020 și 2022 a evoluat pentru Rouen, formație din Ligue 2.


Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, l-a felicitat pe jucătorul cu origini marocane, pentru prestația bună și prețul mic plătit în schimbul serviciilor acestuia.

„Bahassa e un jucător foarte bun, sunt și alții. E un jucător care a venit în niște condiții foarte bune la noi. Un efort financiar minim. Nu am dat niciun ban, i-am dat un salariu la semnătură lui sau la agent, nu mai știu”, a declarat Mititelu pentru Fanatik.

CITEȘTE ȘI:

Meme Stoica, atac la adresa CFR-ului: „Cine ar putea să țină cu ei? Uitați de chestia asta!”

CFR Cluj aproape de un transfer important în această iarnă. Cine este jucătorul care ar putea veni în Gruia

abonare newsletter