Sport

CFR Cluj aproape de un transfer important în această iarnă. Cine este jucătorul care ar putea veni în Gruia

CFR Cluj este aproape de a obține semnătură norvegianului Amahl Pellegrino, jucătorul celor de la Bodo/Glimt.

Amahl Pellegrino în tricoul lui Bodø/Glimt/FOTO: Fotballklubben Bodø/Glimt - Facebook Amahl Pellegrino în tricoul lui Bodø/Glimt/FOTO: Fotballklubben Bodø/Glimt - Facebook

 

 


Dan Petrescu este aproape de a-și întări lotul cu un fotbalist de valoare. CFR Cluj este aproape de a finaliza o înțelegere cu fotbalistul cu norvegianul, conform Romanian Football. Atacantului îi expira contractul cu Bodø/Glimt, astfel o venire în Gruia este plauzibilă.

 


Amahl Pellegrino este în acest moment lider la „Gheata de Aur”. Atacantul are 25 de goluri în acest sezon, acumulând mai multe puncte ca și jucători precum Haaland sau Lewandoski, chiar dacă provine dintr-o ligă cu un coeficient mai slab.

Fotbalistul a terminat sezonul recent încheiat din Norvegia cu 25 de goluri și 10 pase decisive în 27 de partide jucate, iar formația sa a ocupat poziția a doua, în spatele lui Molde.


Norvegianul este un jucător polivalent, poate evolua pe mai multe posturi în atac, atât ca vârf împins dar și ca extremă. Principala sa calitate este reprezentată de duelurile unu contra unu, pe care le câștigă cu lejeritate, dar și abilitățile bune la finalizare. 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a trecut de Chindia, urmează Farul Constanța și Botoșani. Petrescu: „O echipă care pierde cu 0-8 nu vrei să o întâlnești”

CFR Cluj oprește seria de invincibilitate a Chindiei Târgoviște

Ultimele Stiri
abonare newsletter