Sport

Meme Stoica, atac la adresa CFR-ului: „Cine ar putea să țină cu ei? Uitați de chestia asta!”

Managerul general al FCSB-ului, Meme Stoica evidențiază lipsa de suporteri a CFR-ului. Acesta face comparație cu rivala locală „U” Cluj.

Meme Stoica și Nicolae Dică/FOTO: FCSB - Facebook Meme Stoica și Nicolae Dică/FOTO: FCSB - Facebook

 

 


Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a explicat de ce formația patronată de Neluțu Varga nu reușește să umple stadionul la meciurile din Gruia. Oficialul vicecampioanei României este de părere că toți clujenii sunt susținătorii Universității Cluj, iar aceștia niciodată nu ar schimba echipa pe care o susțin.

 


Întrebat dacă poate câștiga CFR-ul suporteri, acesta a răspuns:

„Niciodată. Nu are cum să se schimbe. Nu există suporteri care să treacă dintr-o barcă în alta. Uitaţi de chestia asta. E vorba aia: poţi să schimbi religia, starea matrimonială, dar nu poţi să schimbi echipa cu care ţii, nu ai cum. Cine ar putea să ţină cu CFR? O «şapcă roşie»? Niciodată. Păi şi de unde? De la Adjud ar putea deveni cineva CFR-ist?”, a declarat Meme pentru Orange Sport.


Spectacolul Unirea Urziceni

Meme Stoica a făcut comparația cu Unirea Urziceni, o echipă iubită în perioada ei, care se bătea cu marile echipe din Liga 1.

„Am fost la Urziceni, cunosc. Urziceni era echipa poate cea mai iubită la momentul ăla. Părea singurul amărât care se bate cu «granzii». Atunci erau «granzi» cu adevărat. Adică erau cinci echipe care aveau bugete de 15-20 de milioane. Acum e mai subţire. Cine să ţină?


Nu există aşa ceva. Oamenii ţin cu Steaua sau Dinamo şi sunt unii, mai ales în Bucureşti, care ţin cu Rapid. Şi atât. Şi după aia pe plan local, fiecare ţine cu echipa lui.

Eu am stat în provincie şi ştiu despre ce e vorba. Când venea Steaua, avea foarte mulţi susţinători, de aia era stadionul arhiplin mereu. Susţinătorii Stelei ţineau şi cu Galaţiul, că era normal, că sunt gălăţeni. Dacă dădea Steaua gol, se bucurau că dă Steaua gol. Dacă dădea Oţelul, se bucurau iar şi plecau acasă fericiţi”, a mai declarat Meme Stoica.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj aproape de un transfer important în această iarnă. Cine este jucătorul care ar putea veni în Gruia

CFR Cluj a trecut de Chindia, urmează Farul Constanța și Botoșani. Petrescu: „O echipă care pierde cu 0-8 nu vrei să o întâlnești”

abonare newsletter