Sport

Eugen Neagoe, discurs greu de digerat: „Penibil! Nici dacă vii de la cârciumă nu ai cum să faci asemenea prostii”. Mai mulți jucători de la „U” vor pleca!

„U” Cluj a fost învinsă de Petrolul cu 2-0, meci la finalul căruia Eugen Neagoe (55 de ani) a avut un discurs extrem de dur.

 

Antrenorul lui „U” a catalogat drept „rușinoasă” și „penibilă” prestația echipei sale și a transmis că jucătorii au făcut greșeli de nepermis.


„Ne-am prezentat rușinos, chiar rușinos. Nu-mi imaginam că ne putem prezenta atât de penibil. Nici dacă vii de la cârciumă, de la club, nu ai cum să faci asemenea prostii. Ăsta e fotbalul. E bine că s-a întâmplat acum. Va veni vacanța, avem timp să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să spun mai multe, dar veți vedea, cu siguranță vom lua măsuri. E greu să ne prezentăm de maniera asta și să avem pretenții. Au fost momente penibile, momente în care mi-a fost rușine de ce văd. Când nu poți nici să degajezi, ce mai poți să zici? Lucrăm fazele fixe, toți știau ce trebuie să facă, dar dacă nu putem să ne marcăm omul și dă pe lângă noi ce mai putem facem?”, a declarat Eugen Neagoe. 

CITEȘTE ȘI: Final de meci la Ploiești: Petrolul – U Cluj 2-0, în etapa 19 din SuperLiga

În același timp, antrenorul a anunțat că în iarnă va renunța la jucătorii care l-au dezamăgit.


„Schimbări vor fi, e clar că e ceva în neregulă și trebuie să facem schimbări. Le vom face”, a anunțat Eugen Neagoe.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj, ambiționată pentru următoarele partide. Eugen Neagoe: „Sunt foarte nemulțumit de locul în clasament”

Cupa României, un obiectiv serios pentru „U” Cluj! Eugen Neagoe: „Mi-aș dori să ajungem cât mai departe”

Petrescu, înaintea meciului de la Mediaș cu Petrolul Ploiești: „Trei jucători foarte importanți nu îi avem la dispoziție”

abonare newsletter