Sport

Jucător de la CFR Cluj, „vânat” de cluburi de fotbal importante. Balaj: „Nu vom transfera sub orice formă și la orice preț”

Un jucător de la CFR Cluj este căutat la ora actuală de cluburi de fotbal importante. Acesta s-a făcut remarcat în sezonul actual de fotbal.

Un jucător de la CFR Cluj este căutat la ora actuală de cluburi de fotbal importante/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook Un jucător de la CFR Cluj este căutat la ora actuală de cluburi de fotbal importante/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/ Facebook

 

 


CFR Cluj nu este o specialistă a exportului de jucători, însă ardelenii speră să-și rotunjească conturile odată cu vânzarea unor fotbaliști aflați într-un moment bun la ora actuală.

 


Emmanuel Yeboah este un jucător important pentru CFR Cluj, iar fotbalistul ganez a impresionat în actualul sezon prin evoluțiile sale. Jucătorul ghanez a sosit în Gruia în luna martie a acestui an și a evoluat prima dată pentru echipa secundă a clubului, iar apoi Dan Petrescu l-a promovat pe ganez la prima echipă, acolo unde a surprins plăcut.

În prezent Yeboah este urmărit de mai multe cluburi din străinătate, iar președintele Cristi Balaj a dezvăluit că fotbalistul este de vânzare, în cazul unei oferte corecte.


„Există oferte. Doi colegi participă în această perioadă la un seminar la Berlin, oganizat de TransferRoom, unde noi suntem parteneri. Sunt discuții. Dar nu vom transfera sub orice formă și la orice preț. Yeboah este unul dintre jucătorii urmăriți de cluburi importante”, a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj i-a pus pe masă lui Nicușor Stanciu cel mai mare salariu din fotbalul românesc

Adi Păun, despărțire definitivă de CFR Cluj! Ce sumă va plăti clubul din Israel pentru român

Istoria fostului atacant al CFR-ului, Didi, și sandviciul Ceaușescu. Fotbalistul l-a comandat într-o noapte la hotel

Ultimele Stiri
abonare newsletter