Sport

Adi Păun, despărțire definitivă de CFR Cluj! Ce sumă va plăti clubul din Israel pentru român

Israelienii de la Hapoel Be’er Sheva au hotărat marți să activeze clauza de cumpărare a fostului atacant al CFR-ului, Adrian Păun (27 de ani).

Adi Păun la CFR Cluj/ FOTO: CFR Cluj - Facebook Adi Păun la CFR Cluj/ FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


La începutul acestui sezon, echipa din Gruia a acceptat cererea echipei israeliene de împrumut cu opțiune de cumpărare. Elyaniv Barda, antrenorul echipei din Be'er Sheva, a fost impresionat de prestațiile bune din aceasta stagiune ale românului. Astfel, acesta a hotărât activarea clauzei de cumpărare definitivă.

 


„Mulțumim pentru tot, Adiță Păun!

După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be'er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be'er Sheva până în anul 2026.


Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!”, a declarat clubul pe rețelele sociale.

Suma ce va ajunge în Gruia

Hapoel Be’er Sheva l-a împrumutat pe Adi Păun de la CFR Cluj pentru 200.000 de euro, dar cele două cluburi au introdus în contract și o clauză de cumpărare. Aceasta fiind activată, clubul lui Neluțu Varga va primi în plus suma de 300.000 de euro.


Adi Păun a debutat în fotbalul profesionist la CFR Cluj în anul 2013, evoluând în 307 partide și reușind 29 de goluri și 31 de pase decisive. Acesta a reușit să câștige 5 titluri de campionă, o cupă a României și 2 supercupe cu echipa din Gruia.

În acest sezon, românul a reușit un gol și o pasă decisivă, în 8 prezențe pentru Hapoel Be’er Sheva.


 

CITEȘTE ȘI:

Istoria fostului atacant al CFR-ului, Didi, și sandviciul Ceaușescu. Fotbalistul l-a comandat într-o noapte la hotel

CFR Cluj-Mioveni 1-0. Campioana en-titre a marcat în ultimele minute din meci

Ultimele Stiri
abonare newsletter