Sport

Istoria fostului atacant al CFR-ului, Didi, și sandviciul Ceaușescu. Fotbalistul l-a comandat într-o noapte la hotel

Fostul fundaș dreapta al CFR-ului, Tony da Silva, a dezvăluit o poveste amuzantă despre fostul său coleg, brazilianul Didi.

Interviu Tony da Silva/FOTO:  Captură ecran prosport.ro Interviu Tony da Silva/FOTO: Captură ecran prosport.ro

 

 


Tony da Silva, a povestit într-un interviu acordat prosport.ro, cum sud-americanul a cerut un sandvici „Ceaușescu”.

 


„Am o istorie foarte faină cu brazilianul Didi. Eram în cantonament și după masă mergeam tot timpul la masaj. Stăteam acolo mult timp, mai povesteam. Meciurile erau duminică seara și noi vineri plecam deja în cantonament. Odată era 12 seara și ne era foame. El îi spune doctorului, eram la masaj: «Dochi, îmi e foame! Te rog frumos îmi iei un sandvici?»…Păi, la ora asta?

Și la televizor se vorbea despre istoria României și despre dictatorul Ceaușescu. Îi spun: «Uite, Didi, se vorbește despre Ceaușescu». El credea că Ceaușescu e numele unui sandvici și zice. «Cer și eu un sandvici Ceaușescu»….Am izbucnit în râs, am căzut…«Păi, nu știi că a fost dictator, că a fost Revoluție?»… A zis: «Am crezut că e ceva de mâncare»”, a declarat fostul fundaș al CFR-ului.


Cei doi brazilieni, Tony și Didi, au câștigat împreună două titluri de campioni cu CFR Cluj, în perioadele 2007 – 2008 și 2009 – 2010.

Cleidimar Magalhães Silva, sau mai bine cunoscut drept Didi, a fost transferat la CFR Cluj la începutul anului 2007 de la Pacos Ferreira. Acesta a câștigat 5 trofee în Gruia, eventul în 2008, Cupa şi Supercupa României în 2009. A jucat pentru CFR Cluj în 52 de partide şi a reuşit să înscrie 13 goluri.


Antony da Silva, a ajuns în România tot în anul 2007, de la portughezii Estrela Amadora. Acesta evoluat pentru feroviari în 78 de partide, reușind un gol. Brazilianul a reușit să câștige 5 trofee cu CFR, dintre care 2 titluri de campion, 2 Cupe ale României și o Supercupă.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj-Mioveni 1-0. Campioana en-titre a marcat în ultimele minute din meci

O poză cât o mie de cuvinte. Pe stadion chiar şi în ziua nunţii, din dragoste pentru CFR Cluj. Conducerea echipei: „Casă de piatră” FOTO

abonare newsletter