Sport

Alex Chipciu, SUSPENDAT după ce a luat intenționat cartonașul roșu în meciul cu U Craiova. Mijlocașul a primit și amendă

Alex Chipciu a fost eliminat în minutul 90+4 al meciului Universitatea Craiova - U Cluj 1-0, din etapa cu numărul 17 din Liga 1, după ce a luat un cartonaș roșu intenționat. Jucătorul a fost suspendat.

Chipciu nu va juca în partida din Cupa României contra CSM Alexandria/ FOTO: Alexandru Chipciu/ Facebook Chipciu nu va juca în partida din Cupa României contra CSM Alexandria/ FOTO: Alexandru Chipciu/ Facebook

 

 


Chipciu a văzut un cartonaș galben în minutul 76 din meciul cu Universitatea Craiova, apoi, în ultimele secunde ale partidei când clujenii era conduși pe tabelă, Alexandru Chipciu a întârziat executarea unei lovituri libere în jumătatea adversă de teren, iar centralul Iulian Călin i-a acordat al doilea avertisment, trimițându-l mai devreme la vestiare.

 


Gestul lui Chipciu a fost interpretat drept intenționat de opinia publică, în ideea de a i se șterge primul cartonaș galben și a lipsi astfel la duelul din Cupa României contra lui CSM Alexandria care are loc, joi, 11 noimebrie, de la ora 14:00.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a judecat cazul, iar Alexandru Chipciu a primit o singură etapă de suspendare, exact cum își dorea și nu va putea fi folosit în partida cu gruparea teleormăneană. În plus, mijlocașul a încasat și o amendă de 740 de lei.


„Universitatea Craiova vs. AS FC Universitatea Cluj – Eliminare Chipciu Alexandru (gazde) – În temeiul art. 63.1.g + art. 63.2.1 din RD, se sancționează fotbalistul cu suspendare pentru un joc și o penalitatea sportivă de 740 lei.”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

 

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, eșec la Craiova. Oltenii sunt pe podium în Liga 1

Derby-ul Universităților. Mirel Rădoi: „Victoria celor de la U Cluj cu FCSB reprezintă un semnal de alarmă”

Cupa României, un obiectiv serios pentru „U” Cluj! Eugen Neagoe: „Mi-aș dori să ajungem cât mai departe”

abonare newsletter