Sport

Dan Petrescu, fericit de cadoul pe care l-a primit în meciul cu FC U Craiova: „Mă bucur că am avut rezultate”

CFR Cluj a câștigat cu 3-1 meciul cu U Craiova 1948, din etapa a 17-a din SuperLigă. Dan Petrescu a fost foarte bucuros după această victorie.

Dan Petrescu/ sursă foto Captură video YouTube Dan Petrescu/ sursă foto Captură video YouTube

 

 


CFR Cluj și-a revenit după eșecul cu Rapid, din etapa trecută și a câștigat cu 3-1 meciul cu U Craiova 1948, din etapa a 17-a din SuperLigă.

 


La finalul meciului din Gruia, Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de victoria obținută în meciul 300 al său în Liga 1.

„Cred că în decembrie voi face 700 de meciuri, în total. Dacă mai punem și amicale, peste 1.000 meciuri. Nu e ușor, dar mă bucur că am avut rezultate. Băieții mi-au făcut un cadou frumos. Era un meci foarte important după calificare, mă bucur că au găsit energia necesară.


Nu știu dacă Yeboah a făcut cel mai bun meci, dar are meci intensitate, poate că în alte meciuri n-a avut atâtea realizări. Mă bucur că ambii atacanți, Yeboag și Janga, au marcat.

Avem un meci de Cupă acum, vor juca cei care nu au jucat, iar apoi meciul de la Mioveni, ultimul dinainte de pauză”, a spus Dan Petrescu.


Petrescu se simte urmărit de ghinion în Conference League

În privința adversarei din Conference League, Dan Petrescu a invocat ghinionul de care se lovește mereu la tragerile la sorți și la loviturile de departajare.

„Toți am spus că nu voiam Lazio, a venit cea mai bună echipă. Eu cu penalty-urile și cu tragerile la sorți n-am nicio treabă, sunt paralel cu ambele.


Orice tragere ar fi, la mine vine cel mai greu adversar. Ei vor fi favoriți, dar asta nu înseamnă că sunt calificați. Nu le va fi ușor celor de la Lazio, avem și noi șansa noastră, dar până atunci mai sunt trei luni, se pot întâmpla multe”, a declarat Dan Petrescu.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și-a luat revanșa în fața oltenilor de la FC U Craiova. Campioana României revine pe podium

Dublă de foc cu Lazio Roma pentru CFR Cluj, în Conference League!

Neluțu Varga întărește lotul CFR-ului pentru primăvara europeană: „Nicolae Stanciu e o prioritate”

Ultimele Stiri
abonare newsletter