Sport

CFR Cluj și-a luat revanșa în fața oltenilor de la FC U Craiova. Campioana României revine pe podium

CFR Cluj și-a revenit după eșecul cu Rapid, din etapa trecută și a câștigat cu 3-1 meciul cu U Craiova 1948, din etapa a 17-a din SuperLigă.

/ FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/Facebook / FOTO: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ/Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe FC U Craiova 1948 cu scorul de 3-1 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

 


Campioana s-a impus prin golurile marcate de Rangelo Janga (16), Cristian Manea (33) şi Emmanuel Yeboah (67), în timp ce pentru oaspeţi a punctat George Ganea (61), fost jucător la CFR. 

Fiecare echipă a avut câte două bare. Prima bară a meciului a venit în minutul 20 și i-a aparținut lui Yeboah, cu un șut superb. Peste 3 minute, a dat și Craiova în bară, prin Chițu. După ocazia lui Asamoah din minutul 41 a urmat a doua bară a ardelenilor și a treia a meciului, la șutul lui Muhar.


Ultima bară a venit pe finalul primei părți și i-a aparținut Craiovei, la șutul lui Bauza din minutul 44.

CFR Cluj şi-a luat astfel revanşa după ce a fost învinsă în tur cu 3-1.  FC U Craiova a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie, două egaluri şi cinci înfrângeri.


Clasament Liga 1

Clasament Liga 1/ FOTO: LPF

Dan Petrescu a bifat meciul cu numărul 300 în prima liga

Aflat la al treilea mandat pe banca formației din Gruia, Dan Petrescu a bifat un moment important al carierei sale. La meciul cu FC U Craiova 1948 de pe propriul teren, „Bursucul” a bifat meciul cu numărul 300 în prima ligă din România, dintre care 139 pe banca CFR-ului.

CITEȘTE ȘI:

Pentru Lazio nu va fi ușor să joace cu CFR Cluj „în plină iarnă”, în România: „Va fi important să-şi joace bine cărţile la Roma”

Neluțu Varga întărește lotul CFR-ului pentru primăvara europeană: „Nicolae Stanciu e o prioritate”

Dan Petrescu a început să-și critice jucătorii înainte de meciul cu U Craiova: „Tot anul a fost accidentat. N-am mai văzut așa ceva”

Gigi Becali recunoaște superioritatea CFR-ului față de FCSB: „Sunt mai puternici decât noi de 10 ori”

Ultimele Stiri
abonare newsletter