Sport

U-BT a pierdut la limită meciul contra vicecampioana Lituaniei. Silvășan: „Trebuie să învățăm cum să câștigăm”

U-Banca Transilvania a cedat confruntarea din deplasare cu Lietkabelis, scor 89-84, în Grupa A a competiţiei masculine de baschet EuroCup.

U-Banca Transilvania a cedat confruntarea din deplasare cu Lietkabelis, scor 89-84, în Grupa A a competiţiei masculine de baschet EuroCup/ FOTO: U-BT Cluj-Napoca/Facebook U-Banca Transilvania a cedat confruntarea din deplasare cu Lietkabelis, scor 89-84, în Grupa A a competiţiei masculine de baschet EuroCup/ FOTO: U-BT Cluj-Napoca/Facebook

 

 


U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă în deplasare de echipa lituaniană 7Bet-Lietkabelis Panevezys, cu scorul de 89-84 (19-18, 20-18, 25-23, 25-22), miercuri seara, în Grupa A a competiţiei masculine de baschet EuroCup.

 


Campioana României a suferit al doilea eşec la rând şi al treilea în acest sezon de EuroCup, după un meci strâns, în care diferenţa a fost făcută de detalii, în favoarea echipei baltice. 

Gazdele au preluat avantajul înainte de sfârșitul meciului

„U” a condus cu 69-68 când mai erau şapte minute de joc, dar apoi gazdele au înclinat balanţa, obţinând a doua victorie.


Andrija Stipanovic, cu 20 puncte, 7 recuperări, şi Leonardo Meindl, 22 p, 5 rec, au fost cei mai buni jucători ai clujenilor, susţinuţi de Jordan Taylor, 14 p, 6 pase decisive, şi Patrick Richard, 12 p, 3 rec, 6 pd. De la învingători s-au remarcat Jameel Morris, cu 24 p, Zeljko Sakic (ex-U-BT Cluj), cu 16 p, 4 rec, 4 pd, Kristian Kullamae, 14 p, 3 pd, Vytenis Lipkevicius, 11 p, 6 rec, 5 pd.

În alt meci din Grupa A, ratiopharm Ulm a dispus în deplasare de Frutti Extra Bursaspor cu 90-86. Miercuri mai au loc şi meciurile Umana Reyer Venezia - Cedevita Olimpija Ljubljana şi Joventut Badalona - Prometei Slobojanske.


Marţi, Mincidelice JL Bourg-en-Bresse a învins-o în deplasare pe Germani Brescia cu 71-69. U-BT Cluj-Napoca va juca următorul meci pe 23 noiembrie, acasă, cu Germani Brescia.

„Din păcate, este al treilea meci pe care îl pierdem în EuroCup. Toată lumea ne laudă pentru felul cum ne luptăm, însă trebuie să învățăm cum să câștigăm. În această seară i-am simțit lipsa lui Karel Guzman din rotația noastră de bază. Sunt mulțumit felul cum au intrat băieții pe teren, determinați. Cred că puteam să câștigăm meciul, însă ei au înscris câteva aruncări importante. Mergem mai departe, este doar al patrulea meci din actualul sezon. Urmează o pauză, în care ne vom concentra să devenim mai buni”, a declarat Mihai Silvășan.


 

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci! U-BT Cluj întâlnește vicecampioana Lituaniei în EuroCup

U-BT Cluj a scos la licitație echipamentele roz. Baschetbaliștii un semnal de alarmă asupra cancerului la sân

U-BT Cluj a pierdut acasă meciul cu Umana Reyer Venezia, în competiția de baschet EuroCup

U-BT Cluj, victorie clară și peste 100 de puncte marcate în Derby-ul Ardealului

Ultimele Stiri
abonare newsletter