Sport

U-BT Cluj a scos la licitație echipamentele roz. Baschetbaliștii un semnal de alarmă asupra cancerului la sân

U-BT Cluj a scos la licitație echipamentele roz, din meciul cu CSU Sibiu. Baschetbaliștii se implică într-o campanie de conștientizare a cancerului la sân care afectează, potrivit statisticilor, o femeie din opt.

/FOTO: U-BT Cluj-Napoca/Facebook /FOTO: U-BT Cluj-Napoca/Facebook

 

 


Luna octombrie este marcată lupta împotriva cancerului la sân. Anul trecut, clubul U-BT Cluj-Napoca s-a implicat în premieră într-o campanie de conștientizare a acestei maladii care afectează, potrivit statisticilor, o femeie din opt. 

 


De asemenea, conform Societății Europene de Oncologie Europeană, cancerul mamar este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancere la femei și reprezintă principala cauză de deces prin cancer la femeile europene.

U-Banca Transilvania trage un semnal de alarmă asupra cancerului la sân, iar jucătorii campioanei au purtat la partida BC CSU Sibiu maiouri roz. Așa-numitele echipamente ale speranței au fost scoase din nou la licitație pe pagina de facebook U-BT Cluj-Napoca. 


Licitația începe de la 100 de lei/echipament, iar campania se încheie sâmbătă, 29 octombrie, la ora 16.00. Câștigătorul desemnat va dona întreaga sumă în contul Fundaţiei Renaşterea, RO32BACX0000000031173310. 

Se poate licita în comentarii pentru fiecare jucător în parte! În cazul în care un participant câștigă mai multe echipamente, variantele sunt totul sau nimic. Nu va avea opțiunea de a alege unul dintre ele și a renunta la altul/altele.


 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, prima victorie în EuroCup. Mihai Silvășan: „Sunt fericit că am câștigat acasă”

Baschetbaliștii de la U-BT, în roz la meciul contra CSU Sibiu pentru a marca lupta împotriva cancerului la sân

Ultimele Stiri
abonare newsletter