Sport

Antrenorul echipei Sivasspor, mândru că a dejucat strategia CFR-ului: „Știam care este jocul lor”

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel în fața turcilor de la Sivasspor. Tehnicianul echipei a declarat că este mândru de meciul de joi.

Riza Calimbay, antrenorul echipei Sivasspor/ FOTO: captură ecran Youtube Sivasspor Riza Calimbay, antrenorul echipei Sivasspor/ FOTO: captură ecran Youtube Sivasspor

 

 


CFR Cluj a pierdut meciul din deplasare cu echipa Sivasspor, scor 0-3, în cadrul etapei a cincea a grupelor Conference League. Campioana României păstrează șanse de calificare.

 


Antrenorul echipei Sivasspor, Riza Calimbay, este mândru de faptul că a reușit să afle strategia CFR-ului și a adus victorie.

„Am jucat bine de la început până la sfârșit. Toate golurile înscrise au fost remarcabile, am făcut meciul perfect. Suntem fericiți că am obținut calificarea.


Este o competiție foarte mare în această grupă. CFR Cluj este o echipă foarte bună, sunt foarte buni din punct de vedere fizic. Am analizat foarte bine adversarul, știam care este jocul lor.

Vreau să câștigăm meciul cu Slavia și să câștigăm grupa. Am adus succesul la Sivas. Despre noi nu se scrie atât de mult în presă, deși este o echipă de succes. Avem un buget de zece ori mai mic decât al altor echipe din Turcia. Acum toată lumea știe cine este Sivasspor”, a declarat Riza Calimbay.


 

CITEȘTE ȘI:

Căpitanul echipe CFR Cluj, dezamăgit de înfrângerea cu Sivasspor în Conference League: „Dacă nu este VAR ce să facem? ”

Eșec pentru Campioana României în Turcia! Sivasspor - CFR Cluj 3-0, ardelenii încă au șanse la calificare

Dan Petrescu, gust amar după înfrângerea cu Sivasspor: „E greu de acceptat un asemenea rezultat”

abonare newsletter