Sport

Căpitanul echipe CFR Cluj, dezamăgit de înfrângerea cu Sivasspor în Conference League: „Dacă nu este VAR ce să facem? ”

Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu 3-0 suferită în deplasare cu Sivasspor în Conference League că scorul este exagerat.

Mario Camora/Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official Mario Camora/Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official

 

 


Fotbalistul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu 3-0 suferită în deplasare cu Sivasspor în Conference League că scorul este exagerat ţinând cont de jocul prestat de cele două formaţii.

 


„Noi am văzut că a fost ofsaid la primul lor gol, dar dacă nu este VAR ce să facem? Să ne plângem tot timpul de asta? Am avut şi noi ocazii, dar trebuia să avem mai multă personalitate. Ne-a lipsit încrederea. Golul al doilea a fost cheia meciului (autogolul lui Rangelo Janga-n.red.). Când primeşti un asemenea gol... o minge pe jos care se duce deviată la prima bară... după aia e greu să revii la nivelul acesta. Păcat, trebuia să fim concentraţi de la primul la ultimul minut. Dar scorul final este exagerat”, a spus Camora la postul Pro Arena.

Căpitanul campioanei României spune că el şi colegii săi trebuie să câştige ultima partidă din grupă, cu Ballkani, şi să se califice în primăvara europeană.


„Mai avem un meci, trebuie să fim uniţi şi să avem mai multă personalitate. Putem să ne calificăm, ăsta e obiectivul nostru. Trebuie să câştigăm ultimul meci. În ultimii ani suntem numai noi cei care jucăm în cupele europene, aşa că vrem să ne calificăm mai departe. E important să ne revenim cât mai repede şi să uităm meciul din seara asta”, a precizat Camora.

CFR Cluj a fost învinsă de echipa turcă Sivasspor, cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Yeni 4 Eylul din Sivas, în Grupa G a competiţiei de fotbal Europa Conference League.


În ultima etapă, pe 3 noiembrie, vor avea loc partidele Slavia - Sivasspor şi CFR Cluj - Ballkani. Echipa din Gruia are nevoie de o victorie pentru se califica în faza următoare a competiţiei, dar i-ar fi suficient şi un egal, dacă Slavia nu va câştiga cu Sivasspor.

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, gust amar după înfrângerea cu Sivasspor: „E greu de acceptat un asemenea rezultat”

Eșec pentru Campioana României în Turcia! Sivasspor - CFR Cluj 3-0, ardelenii încă au șanse la calificare

Boc, emoții mixte despre Derby-ul Clujului: „I-am felicitat pe cei de la U că au jucat cu campioana României/CFR nu avea nevoie de cadouri”

abonare newsletter