Sport

Gigi Becali, laude neașteptate pentru Dan Petrescu: „Lumea spunea că nu joacă nimic CFR Cluj. Eu nu văd așa"

FCSB se luptă de mai mulți ani pentru a o detrona pe CFR Cluj din topul fotbalului românesc, dar trupa patronată de Gigi Becali s-a lovit mereu de pragmatismul formațiilor antrenate în majoritatea rândurilor de Dan Petrescu.

Gigi Becali, sursă foto gsp.ro Gigi Becali, sursă foto gsp.ro

 

Omul de afaceri a vorbit despre rivala din Liga 1 și pune succesul echipei pe seama tehnicianului român.


Gigi Becali îl laudă pe Dan Petrescu

Becali nu s-a ferit și chiar l-a lăudat pe Dan Petrescu, chiar dacă în trecut s-a ferit să facă asta, ba chiar a ținut să-l ironizeze.

„Voi vedeți că nu joacă CFR nimic. Eu nu văd așa. Eu văd la Petrescu că au niște trasee, e adevărat că mai scurte. Eu văd un joc elaborat la Petrescu, voi spuneți că nu. Văd că din 4-5 pase au ajuns la poartă, asta văd. Eu văd altfel", a spus Gigi Becali, conform Sport.ro.


CFR Cluj este în acest moment pe locul al treilea în Liga 1, cu 28 de puncte, la 6 lungimi de liderul Farul Constanța, dar cu două partide mai puțin jucate. Nici vicecampioana României, antrenată de Nicolae Dică, nu stă foarte rău după patru victorii consecutive.

FCSB este pe poziția a șasea, cu 20 de puncte și două partide mai puțin jucate.


Patronul FCSB-ului a stabilit și obiectivul echipei sale pentru următoarea partidă, care urmează să fie în Conference League, în deplasare, contra lui Anderlecht.

Gigi Becali: "Cine știe, poate luăm și noi 500.000 de euro"

„Roș-albaștrii" nu au nicio garanție că se califică dacă îi bat pe belgieni, însă patronul își dorește victoria dintr-un singur motiv.


„La Anderlecht, să vedem, să credem că obținem și noi prima victorie. Așa să credem. E bun așa. Cine știe, poate luăm și noi 500.000. Am nevoie de ăia 500.000 ca să iau alți jucători la iarnă. Eu mă gândesc tot timpul ce fac cu banii, nu că-i iau la mine acasă. Mă gândesc ce să fac să întăresc echipa asta, că niciodată n-am jucat așa rău", a spus Gigi Becali, potrivit Pro Arena.

CITEȘTE ȘI:

După ce i-a jignit, Gigi Becali laudă echipa CFR Cluj: „La CFR e un antrenor care știe să facă rezultate”

Cine să-l mai înțeleagă. Gigi Becali, glumă „nesărată” înainte de partida CFR Cluj-Slavia Praga: „Vreau bătaie să mănânce”

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri după Derby-ul Clujului: „Eu decid şi eu iau deciziile”

Ultimele Stiri
abonare newsletter