Sport

Fulop, nervos după meci: „Îmi rupe piciorul, arbitrul mă ia cu «mă»! Suntem pe stradă?”

Lorand Fulop (25 de ani) era extrem de nervos la finalul partidei de pe Cluj Arena, dintre U Cluj și CFR Cluj, scor 1-2.

Faza în care Yeboah l-a faultat pe Fulop și urmările faultului / Foto: colaj Digi Sport Faza în care Yeboah l-a faultat pe Fulop și urmările faultului / Foto: colaj Digi Sport

 

Atacantul „Șepcilor roșii” a reclamat faultul lui Yeboah, din minutul 70, în urma căruia s-a ales cu o contuzie. Fotbalistul gazdelor a fost dezamăgit de reacția arbitrului Radu Petrescu, pe care-l acuză că nu i-a vorbit civilizat, dar și de reprezentanții din camera VAR, unde se afla și arbitrul Sorin Costreie, care nu au semnalat, în opinia sa, eliminarea ghanezului de la CFR.


„Am pierdut un joc pe care nu meritam să-l pierdem, din două penalty-uri, două faze fixe, suntem supărați. Probabil că au fost cele două penalty-uri, dar a fost și o fază în minutul 70 când îmi rupe piciorul. Păi, nu există VAR? Dacă nu vede pe teren, ok, dar nu există VAR? Pentru astfel de faxe există VAR. Dacă zici ceva, te ia cu «mă»! Nu înțeleg. Avem VAR pentru fazele astea. Să-i dea roșu. Ce să-i mai spun arbitrului, dacă mă ia cu «mă, ce vrei, mă». Păi, astea sunt discuții, suntem pe stradă? Nu se poate așa ceva. I-am arătat lovitura. Trebuia să vadă, era lângă noi, Nu ai cum să nu dai roșu într-o astfel de fază. Ridică talpa, bagă piciorul”, a spus Fulop, la flash-interviul de la final.

Două momente, ambele petrecute în repriza secundă, puteau schimba soarta partidei.


La scorul de 0-1, în minutul 59, campioana a primit al doilea penalty, după un duel între Bălan și Kolinger, petrecut la marginea careului de 16 metri, astfel că arbitrul Radu Petrescu a decis lovitura de la 11 metri.

Fotbaliștii „Șepcilor roșii”, în frunte chiar cu Bălan, au protestat și au susținut că fundașul central al campioanei nu a fost lovit în picior.


Din reluările TV se poate observa cum Bălan pare a nu-l lovi pe Kolinger, dar arbitrii din camera VAR nu au schimbat decizia lui Petrescu. În plus, și Petrescu se afla într-o poziție foarte bună.

Malele nu a ratat de la punctul cu var și CFR și-a mărit avantajul.

CITEȘTE ȘI:

Eugen Neagoe, discurs dur la finalul meciului cu CFR Cluj: „Nu îmi place să pierd”

Derby-ul Clujului, un nou episod. ”U” Cluj și CFR Cluj se întâlnesc duminică pe Cluj Arena, într-un meci cu miză mare

Cristi Balaj, nervos după meciul „U” – CFR Cluj: „Inventăm gaura la macaroană”

Ultimele Stiri
abonare newsletter