Sport

Cristi Balaj, nervos după meciul „U” – CFR Cluj: „Inventăm gaura la macaroană”

Universitatea Cluj și CFR Cluj s-au duelat în prima etapă a grupelor Cupei României, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Universitatea Cluj și CFR Cluj s-au duelat în prima etapă a grupelor Cupei României, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1/ Foto: prosport.ro Universitatea Cluj și CFR Cluj s-au duelat în prima etapă a grupelor Cupei României, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1/ Foto: prosport.ro

 

 


Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj este de părere că noul format al Cupei României îngreunează situație echipelor care reprezintă țara în cupele europene.

 


„Respectăm competiția, aveam jucători pe care trebuia să îi vedem într-un meci oficial iar Cupa era singura posibilitate. Au apărut nume noi, un rezultat de egalitate corect, după cum a decurs jocul.

Mitruți a reușit să inventeze ceva, dar nu aș vrea să comentez. La faza unde a ieșit gol. A reușit să strice un arbitraj bun. Nu aș vrea să comentez, a fost o atmosferă frumoasă, mă bucur că nu au existat incidente, felicit ambele galerii. Inventăm gaura la macaroană noi. Și FCSB, și CFR, în perioada cea mai aglomerată a anului, când jucăm și în Europa, știind că echipele de pe primele locuri, care joacă doar în deplasare, au și șanse de a juca în grupele europene, ne pun pe drumuri.


Noi am avut noroc că am picat cu U Cluj, că nu ne-am mai deplasat”, a declarat Cristi Balaj, pentru ProSport.

Un nou derby între „U” Cluj - CFR Cluj va avea loc duminică

Rivalele orașului se vor întâlni din nou, tot pe Cluj Arena, duminică, de la ora 21:00, iar Dan Petrescu a transmis că echipa care va marca prima va obține victoria.


„Va fi un meci cu intesitate duminică și cred că cine va marca, va câștiga. Să vedem jucătorii noștri care vor intra dacă vor fi mai buni sau nu. Mi-a plăcut și de fanii lui CFR, au fost mai mulți astăzi, îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie”, a declarat Dan Petrescu.

 

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj – CFR, 1-1, derby în Cupa României. „Șepcile roșii" au egalat printr-un autogol

Dan Petrescu își critică jucătorii după 1-1 cu „U” Cluj: „Dezastru. Au arătat mai mult cei de la U”

Ultimele Stiri
abonare newsletter