Sport

Scrimă pe Bulevardul Eroilor, de Săptămâna Europeană a Sportului la Cluj-Napoca. FOTO

Primăria Cluj-Napoca a organizat o demonstrație de scrimă în centrul orașului, pe Bulevardul Eroilor, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului.

Scrimă pe Bulevardul Eroilor, de Săptămâna Europeană a Sportului la Cluj-Napoca / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Scrimă pe Bulevardul Eroilor, de Săptămâna Europeană a Sportului la Cluj-Napoca / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Demonstrația a avut loc în cursul zilei de vineri:

Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

„Eveniment derulat în cadrul Săptămânii Europene a Sportului la Cluj-Napoca. Vineri, 30 septembrie, Primăria Municipiului Cluj-Napoca în colaborare cu sportivii Asociației Club Sportiv Atlas Invictus a organizat o demonstrație de scrimă în centrul orașului, pe Bulevardul Eroilor”, a anunțat Primăria.


Vezi mai multe fotografii:

De asemenea, proiectul „Străzi deschise” a continuat și duminică în municipiu, când Primăria a deschis strada Iancu de Hunedoara doar pentru pietoni, pentru practicarea sportului în aer liber.


Începând cu ora 16:00, strada Iancu de Hunedoara din cartierul Grigorescu a fost deschisă pietonilor, iar copiii au putut practica activități sportive și recreative precum baschet, fotbal, tenis de masă, badminton, leapșa, rațele și vânătorii etc., anunță Primăria. 

CITEȘTE ȘI:

O stradă din Iris devine pietonală, de Săptămâna Europeană a Sportului. Scrimă, pe Bulevardul Eroilor

Clujenii pot obține bilete de autobuz GRATIS dacă dau o „tură” cu bicicleta, în stația Central! FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter