Actualitate

Clujenii pot obține bilete de autobuz GRATIS dacă dau o „tură” cu bicicleta, în stația Central! FOTO

„Biletul de sănătate” se extinde. Clujenii care dau o „tură” cu bicicleta în stația „Central” pot obține un bilet gratuit de autobuz.

Clujenii pot obține bilete de autobuz GRATIS daca dau o „tură” cu bicicleta, în stația Central / Foto: Sports Festival Clujenii pot obține bilete de autobuz GRATIS daca dau o „tură” cu bicicleta, în stația Central / Foto: Sports Festival

 

 


Sports Festival a anunțat că extinde „biletul de sănătate” în stația de autobuz Central din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Foto: Sports Festival

Astfel, oricine dă o „tură” cu bicicleta care este amplasată în stație va obține un bilet de autobuz gratis.


Campania a început astăzi, vineri, 30 septembrie:

„Biletul de sănătate se extinde! După cum ți-am promis, drept mulțumire pentru succesul de care s-a bucurat până acum această inițiativă, revenim cu o surpriză. De această dată, te provocăm la o tură cu bicicleta la finalul căreia vei fi recompensat cu un bilet de autobuz. Începând de astăzi, în stația din fața magazinului Central te așteaptă varianta 2.0 a Biletului de Sănătate.  Accepți provocarea?”, a anunțat Sports Festival.


Foto: Sports Festival

20 de genuflexiuni = un bilet gratis de autobuz

Biletul de Sănătate, proiectul sportiv dedicat comunității care a avut un succes peste așteptări, a revenit la Cluj-Napoca.

Este cea de-a treia fază a programului inițiat de Sports Festival, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și al Consiliului Local.


Călătorii pot, din nou, să obțină un bilet de autobuz gratuit în schimbul a 20 de genuflexiuni, executate în maxim două minute.

Automatul care citește mișcările și emite biletele de sănătate este reamplasat în stația de autobuz Memorandumului Sud din Cluj-Napoca.


Tichetele de călătorie astfel obținute vor fi valabile 7 zile de la data emiterii, pentru orice călătorie în rețeaua de transport public urban din municipiul Cluj-Napoca.

Stația de autobuz smart funcționează zilnic, din cu data de 20 septembrie, între orele 08.00 -20.00.

CITEȘTE ȘI:

„Biletul de sănătate” a revenit în stația Memorandumului. Faci genuflexiuni și mergi GRATIS cu autobuzul

15 ani de proteste ale bicicliștilor. „O aniversare tristă, autoritățile nu au rezolvat problemele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter