Sport

CFR părăsește Clujul și se mută la Mediaș

Conducerea CFR Cluj a hotărât care este stadionul unde echipa își va disputa următoarele meciuri considerate pe teren propriu.

 

Oficialii campioanei României au hotărât să înlocuiască suprafața de joc de pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, astfel că trupa lui Dan Petrescu va evolua pe altă arenă în următoarea perioadă. Conducerea CFR Cluj a avut ca primă opțiune „casa” rivalei U, Cluj Arena, dar suporterii „Șepcilor roșii” s-au opus cu vehemență.


Astfel, „feroviarii” au fost nevoiți să părăsească orașul, urmând să dispute următoarele întâlniri de pe teren propriu la Mediaș.

Conducerea CFR Cluj a hotărât să mute echipa pentru următoarele meciuri considerate pe teren propriu, în contextul în care pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu se schimbă suprafața de joc.


După ce au scos din calcule prima opțiune, Cluj Arena, din cauza suporterilor lui U Cluj, oficialii campioanei au ales în cele din urmă să opteze pentru Mediaș.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a explicat că oficialii lui CFR Cluj au avut tot dreptul să ceară să joace pe Cluj Arena, dar a menționat că au renunțat la această variantă pentru a nu agita apele, în contextul rivalității cu Universitatea.


„CFR are oameni responsabili în conducerea clubului. Chiar dacă cererea lor este legală, ca urmare a pozițiilor exprimate de unele instituții abilitate, au decis sa joace meciul la Mediaș. Prin aceasta se preîntâmpina nașterea sau escaladarea unei posibile stări de tensiune in oraș, pe fondul unei eventuale decizii”, a declarat președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

CITEȘTE ȘI:

„U” luptă pentru prima victorie în Superligă cu Petrolul. Nu pe Cluj Arena, ci la Mediaş!

Cum arată gazonul pe Cluj Arena după Untold

FCSB nu a fost prima opțiune pentru Billel Omrani. Dezvăluirea patronului echipei CFR Cluj: „S-a rugat să vină înapoi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter