Sport

FCSB nu a fost prima opțiune pentru Billel Omrani. Dezvăluirea patronului echipei CFR Cluj: „S-a rugat să vină înapoi”

Patronul echipei CFR Cluj l-a dat de gol pe jucător. Billel Omrani, fost jucător la CFR Cluj, a semnat cu echipa lui Gigi Becali, fiind și unul dintre jucătorii pentru care patronul de la FCSB a insistat de-a lungul ultimelor sezoane.

Patronul echipei CFR Cluj l-a dat de gol pe Billel Omrani/ FOTO: Facebook - FCSB Patronul echipei CFR Cluj l-a dat de gol pe Billel Omrani/ FOTO: Facebook - FCSB

 

 


Clubul FCSB a anunţat în urmă cu o săptămână că l-a legitimat pe atacantul francez Billel Omrani, liber de contract după cea plecat de la campioana CFR Cluj la finalul sezonului trecut.

 


Într-un interviu acordat pentru ProTV, Neluțu Varga, patronal echipei CFR Cluj, a comentat transferul lui Omrani, declarând că fotbalistul s-a rugat de el să revină la CFR Cluj.

Potrivit patronului, jucătorul l-ar fi sunat de foarte multe ori, dar CFR Cluj n-a vrut să-i ofere un contract.


„Nu deloc, că nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire”, a declarat Neluțu Varga într-o intervenție la știrile sport de la ProTv.. 

La începutul lunii august şi FC Rapid a fost interesat de serviciile atacantului francez, pe care antrenorul Adrian Mutu l-a numit „un jucător interesant”, precizând însă că nu ştie dacă şi-l poate permite.


Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franţa, care a început fotbalul la Olympique Marseille şi a mai evoluat, în Franţa, pentru AC Arles Avignon.

Din septembrie 2016 şi până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion şi 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares şi Cupa Ligii Franţei, cu Olympique Marseille, în 2012.


 

CITEȘTE ȘI:

Ultimul meci pe banca ardelenilor? CFR, victorie cu Argeș. Petrescu, tot mai aproape de plecare

Cine s-ar fi gândit? Billel Omrani, fost jucător la CFR Cluj, a plecat la FCSB

Billel Omrani nu şi-a găsit echipă după despărțirea de CFR Cluj. Petrescu: „Nici nu ştiu ce vrea”

abonare newsletter