Sport

Duelul declarațiilor. Boc vs. Becali. CFR, singura echipă care se va califica în grupele Conference League!”. Patronul FCSB susține exact contrariul

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova se pregătesc de returul play-off-ului din Conference League, asta după ce prima manșă a fost una fără vreo victorie pentru formațiile din România.

 

„Sper ca și CFR-ul să se califice joia viitoare să ajungă în grupele Conference League, probabil că va fi singura echipă românească după cum arată meciurile. Steaua întotdeauna are o șansă, dar după rezultate, prima șansă pare să o aibă CFR-ul, una a pierdut acasă, cealaltă a făcut egal. Teoretic, prima șansă o are cealaltă, asta nu înseamnă că Steaua și Craiova nu pot să recupereze. Le doresc succes. CFR-ul are, de departe, prima șansă după rezultatul de egalitate obținut la Maribor”, a declarat primarul Emil Boc. 


În schimb, Gigi Becali, patronul grupării bucureștene, crede că atât formația sa, cât și cea condusă de Mirel Rădoi va reuși calificarea în grupe.

„Nu mai vreau să vorbesc despre alte echipe, dar două echipe o să fie în grupe. Nu mai vreau să vorbesc de echipa lui Rotaru, mi-a zis să nu mai vorbesc despre Craiova. N-am văzut echipa cu care a jucat CFR-ul și nu pot să zic. Dar pot să spun că echipele pe care le-am văzut la TV se vor califica (n.r. FCSB și Universitatea Craiova). Mi-a zis că am spus atunci că n-au cum să se califice cu ucrainenii. Acum 100% se vor califica", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.


România mai are trei echipe în cupele europene, însă niciuna dintre acestea nu a reușit să obțină un succes în manșa tur din play-off-ul Conference League. Dacă FCSB a cedat pe teren propriu în fața celor de la Viking, scor 1-2, CFR și Universitatea Craiova au remizat împotriva celor de la Maribor (0-0), respectiv Hapoel Beer Sheva (1-1), astfel că totul se va decide în partidele de peste o săptămână.

Cu toate acestea, soarta calificărilor în grupe se va decide joi, 25 august, atunci când FCSB, CFR și Universitatea Craiova vor juca meciurile decisive. Toate cele trei dueluri ale echipelor românești vor avea loc de la ora 20:00.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali și-a pus la zid fotbaliștii după remiza cu „U” Cluj: „Oamenii se cred vedete”

Boc pune gaz pe foc înainte de startul sezonului: „Becali e cel mai mare fan al lui CFR Cluj”

Gigi Becali continuă tirada la adresa CFR-ului: „Au primit cunună mincinoasă şi din hoţie. Să pice cu polonezii!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter