Sport

Universitatea revine „acasă” pe Cluj Arena. „Cluj doar în Alb și Negru fluturând Sfântul Tricolor”

Luni, „Șepcile roșii” revin pe Cluj Arena pentru meciul cu Sepsi OSK. Au trecut 5 etape de când Universitatea Cluj a jucat în deplasare din cauza faptului că stadionul a fost ocupat de festivalul Untold!

sursa foto Facebook Șepcile Roșii sursa foto Facebook Șepcile Roșii

 

„Acasă este cel mai frumos loc de pe pământ. Respectă ce ai moștenit și nu uita cine ești! Hai acasă lângă Simbolul unor Inimi Românești! Clujul doar în Alb și Negru fluturând Sfântul Tricolor Roșu Galben și Albastru” este mesajul cu care suporterii Universității Cluj mobilizează lumea pe Cluj Arena luni, 22 august, de la ora 17.00 la meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe.


Nou-promovata „U” Cluj a început sezonul încântător, cu un 1-1 pe terenul lui FCSB și un alt 1-1 cu Universitatea Craiova, însă acelea au fost singurele puncte obținute. În etapa a cincea, „Șepcile roșii" au bifat a treia înfrângere consecutivă, 1-2 cu UTA. Antrenorul Erik Lincar a încercat să explice eșecul elevilor săi, pe care îl pune pe seama calității cam slabe a jucătorilor.

„Păcat că nu reușim să venim și cu rezultate pozitive. E dificil pentru antrenor. Ei pun în practică, tactic, exact ce le cer. Ce mai avem nevoie sunt momentele de sclipire, inspirația (…) Dar dacă nu reușim să trecem de fundașii centrali, e destul de complicat. Eu sunt încrezător în continuare și poate se întoarce norocul și pentru noi", a spus Lincar la finalul partidei cu UTA Arad.

CITEȘTE ȘI:

Alex Chipciu regretă că a jucat la CFR: „O perioadă neagră”. A semnat cu rivala U Cluj

Eşec pentru Universitatea la Arad. Clujenii rămân fără victorie în acest debut de sezon

FCSB, despre Universitatea Cluj: „Jucăm cu o echipă nou promovată, suntem optimiști”

Ultimele Stiri
abonare newsletter