Sport

Eşec pentru Universitatea la Arad. Clujenii rămân fără victorie în acest debut de sezon

UTA Arad a trecut acasă de Universitatea Cluj cu scorul de 2-1, într-un meci care a avut loc sâmbătă în etapa a cincea a Superligii de fotbal.

 

UTA a început bine şi a deschis scorul încă din minutul 6, prin moldoveanul Virgiliu Postolachi. În min. 36, într-un moment când gazdele păreau să controleze partida, acelaşi Postolachi a gafat în preajma careului propriu, iar Romario Pires i-a pasat lui Adrian Bălan, care a egalat.


După consultarea VAR, arbitrul Marcel Bîrsan a anulat golul înscris de gazde în minutul 45+1 prin Benga, care a trimis în plasă mingea respinsă în faţă de portarul Laurenţiu Brănescu la o lovitură liberă.

UTA, rareori periculoasă în acest meci, a avut o mare ocazie prin Chindriş în min. 63. Portarul gazdelor, Florin Iacob, a fost atent la lovitura liberă a lui Florian Haită (78).


Victoria echipei antrenate de Ilie Poenaru a fost adusă de argentinianul Cascini cu un şut la care portarul Bărnescu a avut partea sa de vină (min. 82).

Arădenii, cu două succese în Superligă, au acumulat 7 puncte după meciul de sâmbătă. Clujenii rămân fără victorie în acest debut de sezon, în care au 2 puncte venite după tot atâtea remize.


FC UTA Arad - FC Universitatea Cluj 2-1 (1-1), Arena ''Francisc Neuman'' - Arad

Au marcat: Virgiliu Postolachi (6), Juan Bautista Cascini (82), respectiv Adrian Bălan (36)


Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Popescu (Craiova), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); al patrulea oficial: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)

Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti)

CITEȘTE ȘI:

„Studenții” vor revanșa în acest weekend în fața echipei UTA Arad

Universitatea Cluj notează prima înfrângere în liga secundă în fața unei rivale de tradiție. „U” Cluj - UTA Arad 0-1

CFR Cluj a câștigat amicalul cu UTA Arad

abonare newsletter