Sport

De ce nu a mers Dan Petrescu împreună cu jucătorii la Maribor? A preferat să fie singur!

CFR Cluj va juca joi, de la ora 21:15, împotriva celor de la Maribor, în manșa tur din play-off-ul Conference League.

 

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a făcut deplasarea cu mașina către Maribor, locul disputării primei manșe din play-off-ul Conference League.


În cursul zilei de marți, delegația celor de la CFR Cluj a zburat spre Slovenia, acolo unde va avea loc duelul de peste două zile. Marele absent a fost chiar antrenorul Dan Petrescu, care a decis să nu facă deplasarea cu avionul, ci cu mașina personală, asta deși distanța este una de 745 de kilometri.

Dan Petrescu nu a făcut deplasarea către Slovenia cu restul delegației „feroviare”. Antrenorul lui CFR Cluj a preferat să meagă pe cont propriu, cu mașina, deși călătoria este una destul de anevoiasă. Cei 745 de kilometri sunt parcurși în aproximativ 10 ore. 


Restul delegației a decolat ieri după-amiază, în jurul orei 15:00, de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca.

Dan Petrescu, deplasare separată de fotbaliștii lui CFR Cluj

Cristian Balaj, președintele celor de al CFR, a confirmat că tehnicianul Dan Petrescu a făcut deplasarea pe șosea, nu prin aer: „Nu îi place să meargă cu avionul. Fiind o distanță mai mică, a preferat să meargă cu mașina”.


Dan Petrescu nu a fost alături de echipă nici la meciul jucat în week-end contra lui FC Botoșani, în Liga 1, scor 0-1. Suspendat, tehnicianul a preferat să stea departe de stadion și să evite noua regulă implementată de FRF, cu un „paznic” oficial.

Petrescu a fost succint caracterizat de către unul dintre foștii săi jucători, Eduard Stăncioiu (41 de ani). Rugat să explice cum este perceput de jucători, dar și cum aceștia reacționează la cerințele lui, fostul portar a dezvăluit.


„Dan Petrescu este o mașinărie. Timpurile se schimbă, evoluăm, sunt unii jucători care se mulează, alții nu pot tine pasul. Până acum, Dan Petrescu a demonstrat că este om al rezultatelor, al trofeelor, cu greu îi pot fi contestate munca si rezultatele. Sigur, a fost o mare pierdere și o mare dezamăgire eliminarea din Champions League, din preliminarii, dar e clar că a fost o întâmplare, un ghinion”, a spus Stăncioiu, la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Marius Șumudică, săgeți otrăvite către Dan Petrescu: „Comparați ce am făcut eu la CFR Cluj și ceea ce e acum”

Dezastru fără Dan Petrescu. CFR Cluj a fost învinsă acasă în Gruia, iar Liga 1 are un nou lider

Dan Petrescu îi avertizează pe Mirel Rădoi și Nicolae Dică: „Nu se știe cum dispar”

Ultimele Stiri
abonare newsletter