Sport

Dan Petrescu îi avertizează pe Mirel Rădoi și Nicolae Dică: „Nu se știe cum dispar”

Dan Petrescu (54 de ani) s-a calificat cu CFR Cluj în play-off-ul Conference League, alături de Mirel Rădoi (41 de ani) și Nicolae Dică (42 de ani), antrenorii de la Universitatea Craiova și FCSB.

 

După performanța reușită joi noapte de echipele românești, Dan Petrescu i-a avertizat pe noii antrenori de la Universitatea Craiova și FCSB în privința viitorului lor în fotbalul românesc.


Tehnicianul lui CFR Cluj i-a felicitat pentru calificarea în play-off-ul Conference League pe Mirel Rădoi și Nicolae Dică, însă este de părere că cei doi mai au multe de demonstrat în fotbalul românesc.

„Să fim sinceri… Și Dică a venit târziu. Trebuie să le dăm merit și antrenorilor dinainte, Petrea și Balint. Rădoi și cu Dică sunt la început, trebuie să dovedească. La prima înfrângere nu se știe cum dispar. Trebuie să se obișnuiască cu presiunea, însă îi felicit pentru că au început foarte bine, mai ales Rădoi”, a transmis Dan Petrescu, după meciul cu Șahtior Soligorsk, din turul trei preliminar al Conference League.


Cu cine joacă CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, după ce a învins echipa belarusă Şahtior Soligorsk cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei. Partida tur, disputată în Turcia, se încheiase la egalitate, scor 0-0. Campioana României va juca în play-off-ul competiţiei cu NK Maribor (Slovenia), eliminată din Europa League de HJK Helsinki (Finlanda), după 2-0 şi 1-0. CFR Cluj ar urma să joace în deplasare prima manşă, pe 18 august, iar returul va avea loc pe 25 august, la Cluj-Napoca.

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, după ce a învins echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a turului al treilea preliminar al competiţiei. Formaţia bucureşteană câştigase meciul tur cu 1-0. În play-off-ul competiţiei, FCSB va întâlni formaţia Viking Stavanger (Norvegia), care a trecut în turul 3 preliminar de Sligo Rovers FC (Irlanda), cu 5-1 şi 0-1. Echipa condusă de Nicolae Dică va juca acasă primul meci, în 18 august, returul fiind programat în deplasare, pe 25 august.


Universitatea Craiova s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League, după ce a întrecut formaţia ucraineană Zaria Lugansk cu scorul de 3-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, în manşa secundă din turul al treilea preliminar al competiţiei. În tur, Zaria Lugansk se impusese cu scorul de 1-0. În play-off-ul competiţiei, U Craiova o va înfrunta pe Hapoel Beer-Sheva FC (Israel), care a eliminat-o pe FC Lugano (Elveţia) cu 2-0 şi 3-1. Universitatea va juca primul meci pe teren propriu, în data de 18 august, iar manşa secundă în deplasare (25 august).

CITEȘTE ȘI:

Nemulțumirea lui Dan Petrescu după meciul cu Șahtior Soligorsk: „Acest egal nu avantajează nicio echipă”

Dan Petrescu se teme pentru sănătatea sa: „Sper să nu pățesc precum patronul”

CFR Cluj a plecat spre Andorra. Dan Petrescu, veșnic nemulțumit: „Va fi foarte greu. Suntem numai pe drumuri”

Ultimele Stiri
abonare newsletter