Sport

Dezastru fără Dan Petrescu. CFR Cluj a fost învinsă acasă în Gruia, iar Liga 1 are un nou lider

CFR Cluj a pierdut acasă, scor 0-1, împotriva celor de la FC Botoșani, într-un meci din etapa 5 a Ligii 1. Dan Petrescu a fost absent de la stadion, după suspendarea primită la meciul cu Chindia.

 

FC Botoşani s-a impus surprinzător pe terenul campioanei en titre CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci disputat duminică în etapa a cincea a Superligii de fotbal.


După această primă victorie în Gruia în faţa lui CFR Cluj, FC Botoşani a urcat provizoriu pe prima poziţie a clasamentului, cu 11 puncte, devansând-o chiar pe CFR Cluj, care a rămas cu 9 puncte.

CFR, cu multe schimbări în unsprezecele de start faţă de meciurile precedente, a avut o evoluţie neconvingătoare, dar şi destulă neşansă.


Echipa antrenată de Mihai Teja a înscris la prima sa ocazie, pe contraatac în minutul 31, prin Sekou Camara, introdus în locul lui Mihai Roman II, accidentat. Golul a venit după o greşeală a fundaşului Christopher Braun.

Formaţia lui Dan Petrescu a ratat ocazii bune prin Bordeianu (19, 38), Malele (20, 27), Muhar (36), Hoban (57), Păun (bară, 77), Yuri (85), Buş (90+1).


Portarul lui CFR, Sava, s-a evidenţiat în minutele 71 şi 84 în faţa lui Camara.

FC CFR 1907 Cluj - AFC Botoşani 0-1 (0-1), Stadion “Dr. Constantin Rădulescu” - Cluj-Napoca


A marcat: Sekou Camara (31)

Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei)


Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Vlad Bârleanu (Bucureşti)

Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) - CCA, Bogdan Buhuş (Bârlad) - LPF

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun

Victor Dican, vândut de Universitatea Cluj la FC Botoșani. Fanii lui „U”, la capătul răbdării

CFR Cluj negociază transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoșani

Ultimele Stiri
abonare newsletter