Sport

Marius Șumudică, săgeți otrăvite către Dan Petrescu: „Comparați ce am făcut eu la CFR Cluj și ceea ce e acum”

Marius Șumudică a profitat de situația în care se află echipa de fotbal CFR Cluj și nu a pierdut ocazia să trimită săgeți către Dan Petrescu.

Marius Șumudică a profitat de situația în care se află echipa de fotbal CFR Cluj și nu a pierdut ocazia să trimită săgeți către Dan Petrescu/ Foto: captură ecran video Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA Marius Șumudică a profitat de situația în care se află echipa de fotbal CFR Cluj și nu a pierdut ocazia să trimită săgeți către Dan Petrescu/ Foto: captură ecran video Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

Marius Șumudică a antrenat-o pe CFR Cluj în perioada iunie – august 2021, dar nu a uitat de modul în care a fost dat afară de Neluțu Varga.


 

Marius Șumudică a fost înlocuit de Dan Petrescu, iar antrenorul lui Al Raed i-a înțepat pe „feroviari” după eșecul cu FC Botoșani, scor 1-0, în Gruia.


„CFR, ce? Este fosta mea echipă şi voi trebuie să face comparaţie între CFR-ul de anul trecut şi ce adversari a avut în cupele europene şi CFR-ul de anul ăsta, cum începe campionatul... A pierdut acasă cu Botoşani? Nu ştiam.

Deci, comparaţi şi voi ce a făcut Şumudică la CFR fără foarte multe transferuri şi ce se întâmplă acum, după 18 transferuri. Îmi pare rău de Neluţu Varga, ce i s-a întâmplat (n.r. accident vascular), cred că rezultatele vorbesc... Să te scoată Pyunik Erevan, scuzaţi-mă, şi nu vreau să ...


Chiar nu sunt răutăcios, nu atac pe nimeni, dar tot s-a făcut comparaţia asta şi cred că ceea ce juca CFR în debutul de campionat anul trecut şi ce adversari a avut cu ceea ce se întâmplă acum la CFR. Şi rezultatele vorbesc”, a spus Marius Șumudică, citat de digisport.ro.

CFR Cluj a adunat 9 puncte în 5 meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023 din Superliga. De asemenea, campioana României are trei victorii și două înfrângeri în 5 etape.

CITEȘTE ȘI:

Dezastru fără Dan Petrescu. CFR Cluj a fost învinsă acasă în Gruia, iar Liga 1 are un nou lider

CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun

CFR Cluj negociază transferul lui Malcom Edjouma de la FC Botoșani

Ultimele Stiri
abonare newsletter