Sport

U-BT Cluj se reunește în această lună. „Alb-negrii” vor disputa mai multe amicale cu adversari din Serbia, Polonia şi Grecia

Campioana la baschet masculin, U-BT Cluj-Napoca, are programată reunirea în 15 august, iar până la primul meci oficial, SuperCupa din data de 27 septembrie, va disputa mai multe amicale cu adversari din Serbia, Polonia şi Grecia.

U-BT Cluj-Napoca se va reuni în 15 august/ Foto: Facebook - U-BT Cluj-Napoca U-BT Cluj-Napoca se va reuni în 15 august/ Foto: Facebook - U-BT Cluj-Napoca

 

U-Banca Transilvania și-a stabilit programul de pregătire din această vară. Astfel, reunirea baschetbaliștilor va fi pe 15 august. Echipa lui Mihai Silvășan se va antrena pe plan local timp de două săptămâni, iar pe 1 septembrie vom juca un prim amical. Adversarul și locul nu au fost încă stabilite.


 

Ulterior, U-Banca Transilvania va pleca în Serbia pe data de 2 septembrie. În Serbia vor fi disputate mai multe jocuri de verificare, după cum urmează:


  • 4  septembrie - FMP Belgrad vs U-Banca Transilvania
  • 7 septembrie – U-Banca Transilvania vs Spojnia Stargard (Polonia)
  • 9 septembrie – Steaua Roșie Belgrad vs U-Banca Transilvania

Totodată, alb-negrii vor merge în Grecia pentru a participa la turneul Nikos Fassouras, organizat de către foștii adversari din Champions League, Peristeri BC. Meciurile sunt programate în perioada 17-18 septembrie, iar formațiile participante vor fi AEK Atena și PAOK Salonic. 

Pe data de 20 septembrie este programat un amical la Atena cu G.S. Lavrio B.C.


Clujenii inaugurează stagiunea 2022-2023 cu SuperCupa României, programată pe 27 septembrie.

 

CITEȘTE ȘI:

U-Banca Transilvania Cluj a transferat un jucător din prima liga italiană

BASCHET: U BT Cluj a debutat în preliminariile Champions League cu o victorie

U-BT Cluj a transferat un american de NBA!

Ultimele Stiri
abonare newsletter