Sport

U-Banca Transilvania Cluj a transferat un jucător din prima liga italiană

U-Banca Transilvania Cluj l-a transferat pe americanul Victor Sanders, baschetbalist cu experiență în ultimele două sezoane din EuroCup.

Un nou jucător în familia studenților/ Foto: Facebook - U-BT Cluj-Napoca Un nou jucător în familia studenților/ Foto: Facebook - U-BT Cluj-Napoca

 

Victor Sanders în vârstă de 27 de ani este un jucător de baschet american care a jucat ultima oară pentru Reyer Venezia din Italia Lega Basket Serie A (LBA).


 

Potrivit reprezentanților U-BT Cluj, Victor Sanders poate acoperi pozițile de shooting guard şi point guard.


După ce nu a fost reprezentat în draftul NBA din 2018, Sanders a jucat două meciuri pentru Denver Nuggets în NBA Summer League. Jucătorul american a semnat primul său contract profesionist cu echipa belgiană Antwerp Giants pe 5 august 2018.

Pe 2 iulie 2020, el a semnat cu Dolomiti Energia Trento din Italia Lega Basket Serie A. Sanders a înregistrat o medie de 9,8 puncte pe meci. În sezonul 2020-2021, americanul a evoluat pentru Dolomiti Energia Trento și în EuroCup.


Pe 15 iulie 2021, a semnat cu Reyer Venezia.

Victor Sanders s-a despărțit de Umana Reyer Venezia la finalul lunii martie, după ce a fost prins de poliția italiană conducând pe autostrada A27, pe contrasens, scrie baschet.ro.


 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a transferat un american de NBA!

BASCHET: U BT Cluj a debutat în preliminariile Champions League cu o victorie

abonare newsletter