Sport

S-a chinuit mult! CFR Cluj, egal rușinos în Andorra

Inter D'Escaldes - CFR Cluj s-a terminat 1-1, iar ardelenii s-au calificat în turul 3 al Conference League, după un retur modest cu echipa din Andorra. În tur a fost 3-0 pentru campioana României.

CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Conference League împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus/ FOTO: captură youtube - CFR 1907 Official CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Conference League împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus/ FOTO: captură youtube - CFR 1907 Official

 

CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Conference League împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus. Campioana României ar disputa primul meci (4 august) în deplasare.


 

Dan Petrescu a nimerit‑o şi de data asta. CFR Cluj chiar a avut probleme împotriva lui Inter d'Escaldes, campioana din Andorra. Gazdele au controlat autoritar prima repriză, reuşind să deschidă scorul în minutul 21, prin Soldevila, după o serie de gafe comise de Cristian Bălgrădean.


CFR Cluj, emoţii şi cu Inter d'Escaldes

„Feroviarii” au intrat mai decişi după pauză şi au reuşit egalarea în minutul 51, dintr‑un penalty obţinut şi transformat de Ciprian Deac. Mai departe s‑a jucat pe contre, în ciuda faptului că Inter a evoluat jumătate de oră cu un om mai puţin, după eliminarea căpitanului Lima.

Roger Marce a irosit o şansă rarisimă în minutul 73, din 4 metri, în faţa porţii goale, iar Bălgrădean şi‑a mai spălat din păcate cu o serie de parade. 


Şi CFR a avut şansa victoriei, dar Roger a trimis în bară din interiorul careului mic. La ultima acţiune a jocului, gazdele au mai pierdut un jucător, pe Jesus Rubio, eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Fără să impresioneze, CFR avansează în turul 3 preliminar al Conference League. Le aşteaptă acolo şi pe FCSB, CS Universitatea Craiova şi Sepsi. Reprezentantele României joacă mâine manşele decisive, potrivit gsp.ro.


Cristi Bălgrădean a comis‑o din nou

Cristi Bălgrădean (34 de ani) a comis o nouă greşeală între buturile celor de la CFR Cluj. Miercuri, în partida din Andorra cu Inter d'Escaldes, fostul portar de la FCSB şi Dinamo a comis‑o flagrant din nou.

În minutul 20 al partidei retur din turul 2 preliminar al Conference League, acesta a apreciat greşit o aruncare de la margine, a ieşit pe sub balon, acesta s‑a scurs în careu, apoi în poarta sa.


Cu toate acestea, până să intre în plasă, au fost două momente în care fundaşii CFR‑ului puteau repara greşeala lui Bălgrădean, însă nu au fost în stare. De fiecare dată, andoranii au fost mai rapizi, mai speculanţi. Nu este prima dată când Cristi Bălgrădean greşeşte în poarta celor de la CFR Cluj. A fost acuzat că a greşit şi la partida retur cu Pyunik, când a boxat în faţă o centrare şutată a armenilor.

De asemenea, acelaşi Bălgrădean a îngropat‑o pe CFR Cluj într‑un meci cu Steaua Roşie Belgrad, sezonul trecut, în preliminariile Ligii Campionilor, când a trimis mingea la un adversar, iar acesta a marcat în poarta goală, de la 25 de metri, potrivit digisport.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

Inter d'Escaldes - CFR Cluj, manșa secundă a turului II preliminar Conference League

CFR Cluj a plecat spre Andorra. Dan Petrescu, veșnic nemulțumit: „Va fi foarte greu. Suntem numai pe drumuri”

CFR Cluj își ia specialist în faze fixe. Azi face vizita medicală și ar urma să semneze

abonare newsletter