Sport

CFR Cluj a plecat spre Andorra. Dan Petrescu, veșnic nemulțumit: „Va fi foarte greu. Suntem numai pe drumuri”

Delegația echipei CFR Cluj a plecat luni după-amiază spre Andorra, pentru meciul cu Inter d’Escaldes, din turul doi preliminar al Conference League.

 

În prima manșă, CFR Cluj s-a impus pe teren propriu cu Inter d’Escaldes, scor 3-0.


Cu toate acestea, Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a avut un discurs rezervat înaintea meciului programat miercuri, de la ora 18:00.

„Toate meciurile sunt importante, mai ales că joci în Europa. La CFR nu suntem obișnuiți cu înfrângerile, dar mergem înainte. Suntem numai pe drumuri, din păcate nu avem timp să ne antrenăm și se vede asta. (n.r. – întrebat dacă se gândește să-i pedepsească pe jucători după startul modest de sezon) Doamne ferește! Ei dau tot ce au, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Nu e ușor să faci mereu două echipe. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, ca atitudine. Avem 8 ore de mers în Andorra, ne întoarcem joi la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să jucăm iar. Va fi foarte greu, important este să ne calificăm. Dacă o să se califice și celelalte echipe, o să vadă ce greu e să reziști pe două fronturi. Când joci din trei în trei zile e greu", a spus Dan Petrescu, înainte de a pleca spre Andorra.


Dacă va trece de Inter d'Escaldes, CFR Cluj va juca în turul trei preliminar din Conference League împotriva formației Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus.

CITEȘTE ȘI:

Înfrângere pentru „feroviari”. FC U Craiova - CFR Cluj 3-1. Oltenii au întors scorul după pauză

Victorie pentru CFR Cluj. „Feroviarii” au învins Inter Club d'Escaldes în preliminariile Conference League

RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca cu ocazia meciului CFR Cluj - Inter Club d' Escaldes

Ultimele Stiri
abonare newsletter