Sport

Inter d'Escaldes - CFR Cluj, manșa secundă a turului II preliminar Conference League

Inter d'Escaldes - CFR Cluj, manșa secundă din turul II preliminar Conference League, se joacă miercuri, de la ora 18:00 și în direct pe canalul oficial de YouTube al „feroviarilor”. Duelul care pleacă de la 3-0 pentru CFR nu e televizat.

 

Dacă va ajunge în turul următor, CFR Cluj va juca împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus. Campioana României ar disputa primul meci (4 august) în deplasare.


Dan Petrescu, stresat înaintea returului din Andorra: „E greu să reziști pe două fronturi”

Dan Petrescu (54 de ani), tehnicianul campioanei CFR Cluj, explică de ce e îngrijorat înaintea returului cu Inter d'Escaldes, din turul II al Conference League. În tur, ardelenii au câștigat cu 3-0, însă „Bursucul” n-are liniște.

Petrescu s-a plâns din nou că echipa sa e nevoită să joace din trei în trei zile, dar și că va pierde multe ore pe drum. 


„Toate meciurile sunt importante, mai ales că joci în Europa. La CFR nu suntem obișnuiți cu înfrângerile, dar mergem înainte. Suntem numai pe drumuri, din păcate nu avem timp să ne antrenăm și se vede asta. Doamne, ferește! să-i pedepsesc pe jucători! Ei dau tot ce au, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Nu e ușor să faci mereu două echipe. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, ca atitudine. 

Avem 8 ore de mers în Andorra, ne întoarcem joi la 04:00 dimineața. Sâmbătă trebuie să jucăm iar. Va fi foarte greu, important este să ne calificăm. Dacă o să se califice și celelalte echipe, o să vadă ce greu e să reziști pe două fronturi. Când joci din trei în trei zile e greu”, a declarat Dan Petrescu, înainte de plecarea în Andorra.


CFR Cluj, drum de 10 ore până în Andorra

Delegația celor de la CFR a plecat luni spre Barcelona, de unde a fost preluată pentru restul drumului de câteva autocare. Un drum de 10 ore, încheiat după miezul nopții, ora locală. 

Din lotul clujenilor nu face parte Nana Boateng, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.


Meciul din Andorra, doar pe YouTube-ul CFR

Din cauza infrastructurii micuței arene din Andorra, Estadi Comunal (1.300 de locuri), care va găzdui returul dintre Inter d'Escaldes și CFR, partida nu va fi televizată. Meciul va putea fi totuși urmărit în direct pe canalul de YouTube al clubului ardelean.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a plecat spre Andorra. Dan Petrescu, veșnic nemulțumit: „Va fi foarte greu. Suntem numai pe drumuri”

CFR Cluj își ia specialist în faze fixe. Azi face vizita medicală și ar urma să semneze

Înfrângere pentru „feroviari”. FC U Craiova - CFR Cluj 3-1. Oltenii au întors scorul după pauză

Ultimele Stiri
abonare newsletter