Sport

Dan Petrescu se teme de meciul cu FCU Craiova: „Sper să nu pățească nimeni nimic”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a plâns într-o conferință de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj și FCU Craiova de condițiile în care se va desfășura meciul.

Dan Petrescu este speriat pentru meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova/ Foto: captură ecran YouTube CFR Cluj Dan Petrescu este speriat pentru meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova/ Foto: captură ecran YouTube CFR Cluj

 

Joi, 21 iulie, CFR Cluj a jucat contra echipei din Andorra Inter Club d'Escaldes, iar la două zile distanță trebuia să aibă loc meciul cu FCU Craiova din etapa secundă a Ligii 1.


 

Având în vedere timpul scurt pentru odihnă, ardelenii au cerut reprogramarea meciului, dar s-au lovit de refuzul oltenilor.


Meciul a for reprogramat pentru ziua de duminică, 24 iulie, însă îl neliniștește pe „Bursuc” ora la care va începe meciul, având în vedere că la acel moment sunt anunțate maxime de 40 de grade. 

„Sunt conștient că avem nevoie de victorii. Nu îmi doream să vină acest meci din mai multe motive: căldură, deplasare și mici probleme de lot. Trebuie să jucăm, dar sper să nu pățească nimeni nimic. Mie îmi e cam frică puțin la acest meci să nu pățească vreun jucător ceva mai ales că cred că vor fi 40 de grade în timpul jocului. Poate numai la Mondialul din 94 a fost căldura asta (…) După meci, doctorul ne cântărea și spunea că pierdem 4 kilograme pe meci (…)


Craiova a făcut o echipă mult mai competitivă, din câte am înțeles au luat un jucător din Grecia care a fost și la Hamburg. Au ambiții mari, îl respect pe patron pentru ceea ce a făcut în fotbal. E și el lângă echipă. Toți își doresc victoria, iar după cum au jucat cu Farul au ambiții mari cu CFR Cluj” a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Partida dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova va avea loc duminică, de la ora 16:00 pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.


 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, nemulțumit după victoria „feroviarilor” din Conference League: „După cum s-a jucat, scorul e mincinos”

Schimbare în programul Superligii. Meciul CFR Cluj-FCU Craiova a fost reprogramat

Ultimele Stiri
abonare newsletter