Social

Clujeanul Vlad Pop va urca Kilimanjaro, cel mai înalt munte al Africii, pentru a ajuta 200 de copii cu cancer

Ultramaratonistul clujean Vlad Pop va urca cel mai înalt munte al Africii, Kilimanjaro, la începutul toamnei, pentru a strânge bani pentru 200 de copii bolnavi de cancer.

Clujeanul Vlad Pop va urca Kilimanjaro, cel mai înalt munte al Africii / Foto: Facebook - Vlad Pop Clujeanul Vlad Pop va urca Kilimanjaro, cel mai înalt munte al Africii / Foto: Facebook - Vlad Pop

 

 


Clujeanul Vlad Pop, cel care a terminat pe locul 2 la 6633 Arctic Ultra, cel mai dur ultramaraton din lume, la -50 de grade Celsius, va urca de această dată cel mai înalt munte din Africa.

 


Este vorba despre muntele Kilimanjaro.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Această expediție o va face pentru a ajuta la strângerea de bani pentru bursele educaționale a 200 de copii diagnosticați cu cancer:


„Pe 2 septembrie 2022, voi urca pe Kilimanjaro (5.895 m), cel mai înalt munte al Africii - tot pentru copiii Magic(i) fac asta, pentru a putea continua să oferim cele 200 de Burse Educaționale MagicEDU și anul următor.

Daca doresti să întinzi o mână de ajutor, poti dona pe Galantom: https://galantom.ro/fundraising_pages/view?id=26731... sau poti trimite un SMS, la 8844, cu mesajul BURSA (2 euro/lună – donație recurentă, ce poate fi oprită oricând)


În rețeaua magică a binelui, nici un gest de implicare nu e prea mic. Magia e în puterea lui Împreună. Asociația Magic”, a spus Vlad Pop. 

CITEȘTE ȘI:

Clujean cu suflet mare! Vlad Pop va alerga la semimaratonul Brașov pentru amenajarea locului de joacă de la Spitalul de Copii din oraș

EXCLUSIV. Mărturiile sportivului clujean Vlad Pop, din Infernul Alb: „Vocea copiilor mi-a dat putere să ajung cu bine în cel mai dificil moment”

abonare newsletter