Social

Clujeanca Oana Vențel cântă în videoclipul Armatei pentru 1 Decembrie. Are o voce spectaculoasă. VIDEO

Clujeanca Oana Vențel a apărut ca protagonistă în videoclipul Armatei Române dedicat Zilei Naționale a României, 1 Decembrie. Tânăra are o voce spectaculoasă.

Clujeanca Oana Vențel cântă în videoclipul Armatei pentru 1 Decembrie. Are o voce spectaculoasă. VIDEO Clujeanca Oana Vențel cântă în videoclipul Armatei pentru 1 Decembrie. Are o voce spectaculoasă. VIDEO

 

 


„Ţara mea e tot ce sunt, Dragoste şi tot ce simt. Colegii noștri, Oana Vențel și Rareș Păuna, studenți la Academia Forțelor Terestre vă urează La mulți ani! De ziua României”, este mesajul transmis de Ministerul Apărării Naționale de 1 Decembrie.

Cei doi studenți pe care i-a menționat instituția în mesaj ne încântă cu vocile lor în videoclipul dedicat zilei de 1 Decembrie.


Studenta Oana Vențel este o tânără din Turda, sergent în Armata României. Ea este și interpretă de muzică populară, iar videoclipurile sale au peste 8 milioane de vizualizări.

În videoclipul Armatei dedicat zilei de 1 Decembrie, Oana Vențel a cântat „Treceți batalioane române Carpații”, cu o voce spectaculoasă.

CITEȘTE ȘI:

O tânără din Cluj va reprezenta România la Campionatul mondial de breakdance de la Paris

Miss Univers România 2021, o studentă din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter