Social

Poliţişti şi jandarmi pe stadion şi drumuri închise la meciul CFR Cluj şi Dinamo. 31 de suporteri au interdicţie pe stadion

Peste 200 de jandarmi şi peste 150 de poliţişti din Cluj-Napoca vor fi mobilizaţi pentru a asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti, care va avela loc âmbătă, 18 octombrie, începând cu ora 21.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

31 de suporteri au interdicţie pe stadion

7 suporteri ai echipei CFR Ckuj 1907 şi 24 suporteri ai echipei Dinamo Bucureşti au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion.


În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi poliţiştii locali vor asigura măsuri specifice în zona de desfăşurare a manifestării publice. Astfel, se va institui un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică pentru prevenirea şi combaterea în timp real activităţilor ilicite care ar putea fi comise în zona adiacentă stadionului, precum şi în locurile cu risc infracţional ridicat.


Străzile din apropierea stadionului, închise

În ziua meciului, circulaţia rutieră va fi închisă, începând cu ora 18:00, cu excepţia riveranilor, pe străzile adiacente stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, respectiv: strada E. Racoviţă, strada Mecanicilor, strada R.Vuia, strada 11 Octombrie, strada C.A.Rosetti, strada Gruia, strada Baia Mare, strada Migdalului, strada Magaziei, strada Trâmbiţaşului, strada Vântului şi strada Kovari Laszlo.

Ultimele Stiri
abonare newsletter