Social

Câteva sute de legume şi cereale, confiscate de poliţiştii clujeni

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au confiscat luni, 26 mai 2014, câteva sute de legume și cereale în urma unor controale în trafic pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite.

În acest context, poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, în jurul orei 06:50, au oprit în trafic pentru control, pe strada Plevnei, un autoturism care transporta produse agro-alimentare.

”Conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani din Cluj-Napoca, nu a putut prezenta documente justificative pentru produsele transportate. Bărbatul a fost sanţionat contravenţional şi s-a dispus confiscarea a circa 300 kg de legume (varza, castraveţi, etc.)”, transmit polițiștii clujeni.


De asemenea, și poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au depistat un bărbat de 29 de ani, din judeţul Covasna, care trasporta cereale cu o autoutilitară, pe DN1E60, fără a avea acte de provenienţă pentru acestea.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile și totodată s-a dispus confiscarea celor aproximativ 200 de kg de porumb transportate, care s-au predat unei unităţi de profil.

abonare newsletter