Social

Târg de lucrări hand-made! Icoane, tablouri și ornamente de Crăciun, create de copiii și clujenii din centrele sociale.

Copiii și clujenii din centrele rezidențiale ale DGASP au creat icoane, tablouri și ornamente de Crăciun, care vor fi expuse la un târg de lucrări home-made.

Târg cu lucrări hand-made create de clujenii din centre rezidențiale / Foto: CJ Cluj Târg cu lucrări hand-made create de clujenii din centre rezidențiale / Foto: CJ Cluj

 

 


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASP) Cluj organizează un Târg de lucrări hand-made, pentru a marca perioada sărbătorilor de Crăciun.

Târg de lucrări hand-made / Foto: CJ Cluj

Expoziția conține obiecte create de beneficiarii DGASP Cluj din centrele rezidențiale, respectiv:
- icoane,
- tablouri,
- obiecte decorative,
- obiecte de pirogravură, dar și
- ornamente de Crăciun.


Alin Tișe, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, a transmis un: „Îndemn pe această cale toți clujenii să treacă pragul acestui târg cu o semnificație aparte. Vor avea, astfel, șansa de a cumpăra un cadou de suflet, cu adevărat special, pentru cei dragi și de a fi, în același timp, solidari cu semenii noștri cu care soarta a fost mai puțin generoasă".

„Târgul de lucrări hand-made va fi un bun prilej pentru beneficiarii din unitățile rezidențiale de a se simți apreciați și integrați de către comunitatea clujeană. Vă încurajăm, astfel, să susținem aceste persoane aflate în nevoie și să le apreciem, așa cum se cuvine, efortul și talentul!”, a anunțat CJ Cluj.


Târgul va avea loc luni, 11 decembrie 2023, în incinta mall-ului clujean Iulius Mall, zona Auchan.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mii de persoane, la Târgul de Crăciun din Florești, în prima săptămână. Pivariu: „O mică parte a identității noastre”

Cadouri de la Moș Nicolae pentru copiii din centrele de zi din Cluj-Napoca. Emil Boc: „Dacă puteți face un bine, să îl faceți!”

abonare newsletter