Social

Cantina UMF Cluj, paradis pentru studenți. Un meniu nou cu două feluri de mâncare costă numai 7 lei!

Un meniu nou pentru studenți, cu două feluri de mâncare, costă numai 7 lei la cantinele Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Cantina UMF Cluj de la Facultatea de Medicină / Foto: monitorulcj.ro Cantina UMF Cluj de la Facultatea de Medicină / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a creat un nou meniu pentru studenți, care costă numai 7 lei.

De același meniu pot beneficia și studenții care primesc burse sociale, însă pentru ei mâncarea va fi gratuită. 


„Meniu «Student» – un concept nou la restaurantele universității! Meniul «Student» este diferit în fiecare zi și este alcătuit din felul 1 (supă/ciorbă), felul 2 (fel principal cu garnitură) și salată. Prețul acestui meniu este de 7 lei. Studenții beneficiază de meniul Student la preț special, prezentând carnetul de student, la achitarea comenzii. Studenții cu burse sociale vor primi același meniu, gratuit, pe baza cardului special pe care îl dețin. Vă așteptăm cu drag!”, transmit reprezentanții universității.

În primăvara acestui an, UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a inaugurat a doua cantină pentru studenți și profesori, cu prețuri foarte accesibile. Aceasta se află în clădirea Facultății de Medicină, în campusul Hașdeu, pe strada Gheorghe Marinescu nr. 23, care funcționează între orele 12:00-16:00.


Noua cantină are o capacitate de 60 de locuri, ocupă o suprafață de 350 mp și funcționează în tandem cu restaurantul studențesc de pe strada Victor Babeș nr. 16. Investițaia a fost în valoare de 430.000 de lei (86.000 euro), din fondurile proprii ale universității. Meniurile de la aceste restaurante au fost concepute de un specialist în nutriție și dietetică.

Noul restaurant studențesc a fost amenajat în contextul în care foarte mulți studenți au apelat la cantina de pe strada Victor Babeș, unde se serveau zilnic peste 1.200 de porții de mâncare. Vezi aici mai multe detalii despre prețuri.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Clădirea de Anatomie a UMF Cluj, de pe strada Clinicilor, reabilitată cu bani europeni

Consiliere și sprijin pentru studenții israelieni și palestinieni care învață la UMF Cluj. Rector: „Cu greu ne putem imagina ce sentimente trăiți”

Ultimele Stiri
abonare newsletter