Administrație

Clădirea de Anatomie a UMF Cluj, de pe strada Clinicilor, reabilitată cu bani europeni

Sprijin din partea Consiliului Județean Cluj pentru Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, pentru reabilitarea clădirii Anatomie.

Clădirea de Anatomie a UMF Cluj de pe Clinicilor / Foto: UMF Cluj Clădirea de Anatomie a UMF Cluj de pe Clinicilor / Foto: UMF Cluj

 

 


Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței extraordinare ce a avut loc joi, 19 octombrie, însușirea unei documentații cadastrale de dezlipire pentru terenul situat în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Clinicilor la nr. 3-5, în suprafață de 39.255 mp. Proiectul a trecut în unanimitate de voturi.

 


Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a depus un proiect cu finanțare europeană, în valoare estimată de peste 11 milioane de euro, ce vizează reabilitarea clădirii Anatomie. În acest context, necesitatea hotărârii adoptate de Consiliul Județean a fost determinată de faptul că Autoritatea de Finanțare a solicitat o dovadă a titlului deținut cu privire la terenul în suprafață de 2.086 mp pe care este amplasată clădirea, practic un extras CF actualizat.

„Ne bucurăm să putem sprijini în acest fel Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” în implementarea proiectului european. Sprijinul nostru a fost și va rămâne unul total și necondiționat, atât pentru mediul universitar clujean cât și pentru orice are legătură cu sănătatea”, a transmis Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Consiliere și sprijin pentru studenții israelieni și palestinieni care învață la UMF Cluj. Rector: „Cu greu ne putem imagina ce sentimente trăiți”

151 de ani de UMF Cluj, marcați prin extinderea universității la Baia Mare. Rector: „Este un moment istoric”

Ultimele Stiri
abonare newsletter