Social

Zeci de elevi cu deficiențe de vedere au participat la o tabără montană la Băișoara. FOTO

Mai mulți copii din Cluj cu deficiențe de vedere au avut parte de trei zile de neuitat în zona Băișoara.

Mai mulți copii din Cluj cu deficiențe de vedere au avut parte de trei zile de neuitat în zona Băișoara/ Foto: Salvamont-Salvaspeo Cluj - Facebook Mai mulți copii din Cluj cu deficiențe de vedere au avut parte de trei zile de neuitat în zona Băișoara/ Foto: Salvamont-Salvaspeo Cluj - Facebook

 

 


 

În perioada 6-8 octombrie, elevii de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca au avut parte de activități de neuitat, printre care escaladă, recitaluri de muzică, călărie și parc de aventură.


 

Elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca au avut parte de un weekend activ. O parte dintre aceștia au participat la Tabăra de escaladă care a avut loc la Moara de Pădure, în comuna Băișoara. 


Tabăra, care a găzduit mai bine de 50 de participanți, a cuprins, pe parcursul celor trei zile, activități sportive specific montane, precum cățărat, tiroliană și parc de aventură, dar și jocuri, foc de tabără și recitaluri de muzică. 

Tabăra a fost organizată de ACS Kory Francisc, Organizația de caritate Eco Phoenix, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, ajutați de voluntari de la Facultatea de Educație Fizică și Sport a UBB - Departamentul Kinetoterapie, precum și de elevi de la Colegiul Național „George Coșbuc” din Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Concurs pentru elevi și studenți. Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” oferă 34 de burse în anul școlar și universitar 2023-2024

CJ a finalizat, cu fonduri europene, modernizarea Școlii Speciale pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca

Ultimele Stiri
abonare newsletter