Sănătate

LISTA medicilor de familie din Cluj unde te poți testa gratuit anti-Covid. Ce condiții trebuie îndeplinite?

Persoanele înscrise la un medic de familie în județul Cluj se pot testa rapid pentru depistarea Covid-19. Testele sunt gratuite.

Persoanele înscrise la un medic de familie din Cluj se pot testa gratuit. Persoanele înscrise la un medic de familie din Cluj se pot testa gratuit.

 

 


Testările rapide antigen la cabinetele medicilor de familie se realizează din probă nazo-faringiană pentru depistarea infecției Covid-19.

 


Persoanele eligibile pentru testare trebuie să fie înscrise pe lista proprie a medicului de familie, însă și persoanele care nu au un medic de familie sau sunt înscrise pe lista altui medic de familie care nu le asigură aceste servicii, pot beneficia de testări gratuite, transmit reprezentanții Prefecturii Cluj.

Vezi AICI lista medicilor de familie din județ unde se pot efectua testări rapide antigen.


Persoanelor care apelează la medicii de familie li se efectuează două testări succesive într-un interval de cel puțin 48 de ore.

Activitatea de vaccinare și activitatea de testare a pacienților desfășurată de către medicii de familie înscriși în listă se finanțează de la bugetul de stat, în consecință, sunt gratuite.

CITEȘTE ȘI:

LISTA centrelor din Cluj de evaluare a stării bolnavilor de Covid. Clujenii se pot testa rapid în 12 farmacii

abonare newsletter